God morgon Måndag!

 

 


I brist på annat



Tänk vad en hårfärg kan förändra ett utseende! Jag har aldrig varit särskilt intresserad av Kim Kardashian, förns nu! Jag tror jag tuppar av vad snygg hon blev.

Octomom

Jag är uppe med tuppen som vanligt och nu kollar jag på Dr Phil. Det handlar om Octomom, väldigt intressant om ni är vakna nu och har tv4+, check it out!

Tonight


Firar vi 29 veckor och går på pizza fest! Leo följer också med!

Vecka 29

Vecka 29

Barnet:

37 cm och ca 1.2 kg. Barnet kissar och dricker 0.5 liter fostervatten varje dag. Dess huvud är stort i förhållande till resten av kroppen och det är fortfarande magert utan underhudsfett. Än kan det fritt ändra läge och slå kullerbyttor i mammas mage. Det är vanligt att barnet vid den här tiden sparkar mycket men en del barn är mer stillsamma än andra. Om du är stressad eller upprörd reagerar barnet troligen på de stresshormoner som frigörs och cirkulerar över till barnet via moderkakan. Prova att lugna barnet genom att ta några lugnande andetag och slappna av. Prata lugnande, stryk över magen och rör dig mjukt så kommer de flesta barn till ro igen. Precis som efter födelsen.

Mamman:

Det är högst individuellt hur stor mage du har. Även om måttet på tillväxtkurvan ligger högt så behöver ditt barn absolut inte vara särskilt stort. Det växande barnet blir allt mer utrymmeskrävande och pressar dina inre organ åt sidan. Livmodern trycker nedåt mot de stora blodkärlen. En del kvinnor får synligare, mer markerade blodkärl på benen och i ljumskarna. Hos en del gravida uppstår åderbråck eller hemorrojder. Stora åderbråck försvinner inte av sig själv. Det går i så fall att operera men inte förrän det har gått några månader efter förlossningen. Några blir bara mer svullna i benen och i fötterna när vätska från de överbelastade blodkärlen tränger ut i vävnaderna. Är det besvärligt kan det hjälpa att sitta en stund med benen i högläge. På Apoteket finns särskilda stödstrumpor att köpa. De underlättar återflödet av blod från fötterna och uppåt.


Därmedpasta



Hej på er, precis hemkommen från en lunch med min älskade. Vi käkade på där med pasta, oxfilé pasta blev de för oss båda. Att rekommendera. Nu är vi hemma i verkstaden igen, och här spacklas det och skrapas?! golv för hela slanten. Får se vad jag ska hitta på nu är nämligen bjuden på ett b-day kalas ikväll!

mys mys mys



Sitter och myser i soffan ikväll. Känner mig faktiskt lite utpumpad nu, åkte för att klippa mig och färga utväxten imorse när jag precis innan jag ska sätta mig i stolen och bli ompysslad blir tvungen att åka till kakelfirmor Ikea och köksfirmor ist! Så har vi bestämt hur köket kommer se ut när det blir klart och det vart mycket ändringar mot vad vi hade tänkt oss för att det var för långa leveranstider vissa saker var slut osv så jag hoppas det blir fint när det står klart! Borde vara klart efter helgen, som de jobbar här! Nu ska jag mysa vidare hörs senare!

Älskar höst


Even more, med de här två höst klänningarna, den understa är till och med en mammaklänning!

Ingen visning av BB

Ikväll ringde de mig från Danderyd, BB Stockholm och avbokade visningen av BB. Pga Svininfluensan! Jag vet inte om man ska vara rädd eller mer ta det med en nypa salt,Jag är mest rädd om min prinsessa i magen. Det står ju om det i tidingarna varje dag, på tv och till och med radio! Så ikväll sitter jag med en Brämhults nypressade apelsin och jordgubbar! Tänkte få i mig C-vitaminer och järn på en och samma gång. Två flugor i en smäll. Den var inte alls vad jag förväntade mig. Inte ens lite god. Hur ser ni på svininfluensan i nuläget? Har ni blvit skrämda eller är ni lugna?

Morning



Men känns som evening när man tittar ut. Mysigt. Nästa kaffe.

Pizza


Såg att pizzabagarna fnissade åt mig när jag väntade på min pizza medans jag satt där med en godispåse och en Japp och tryckte i mig det i stundens väntan. Sen gick jag hem och tryckte i mig pizzan också, inte så kul att laga mat hemma när hela köket är upp och ner, men resten av veckan kommer jag inte kunna andvända köket för då är hela köket avstängt! Och det är köks saker i mitt vardagsrum nu, imorgon flyttar kylskåpet in i vardagsrummet också. Sluttjatat om mitt kök nu. Ska smörja in mig med min cocoa butter, har inte ens tid att tjata om köket.

Hela min


Hela min hall och kök är fullt av bygg grejer idag! Och jag rensar skåp! Men nu blev jag trött på de drog på mig ett par gamla jeans och en topp och tänkte lämna verkstaden för den här eftermiddagen! Ett par gamla favorit jeans från Replay blev de, 9 kilo tyngre och fortfarande samma jeans!!!!! Det ni.

Idag gjorde

                      
vi ett litet beslut här hemma kring ämnet renovering, och imorgon börjas det i köket! Stressig känsla men otroligt skönt. Jag tror desutom jag blivit lite galen i städning. Otroligt galen jag städar överallt hela tiden, så fort jag ser att ngt är i sin oordning blir jag stressad.Kanske är det för att man vill att allt bara ska vara klart på en gång? Kanske drabbats av städmani?

Godmorgon alla morgonpigga

Jättepigg tjej, dricker kaffe innan 8 på morgonen. Ja, jag älskar att vakna tidigt och jag brukar oftast göra det,idag var jag tvungen att gå upp 7 eftersom det ska komma någon hem till oss och mäta något. Då ville jag plötsligt sova vidare?!Var verkligen hur trött som helst just den här morgonen. Känns lite trotsigt de där med sömnen. Iaf, det har inte kommit ngn för att mäta ngt än..
 

Känner mig

 

Känner mig hormonellt svajig idag. Såg en man som trillade på sin cykel idag, jag fick ont i hjärtat. Får det fortfarande när jag tänker på honom, men det gick bra. Nyss kollade jag in videon med Ken Ring från nyhetsmorgon när han sjöng för sin syster. Vad jag grät, det gjorde ont i ansiktet för att jag inte skulle stortjuta. Var svårt att sluta gråta också och undrar varför det gör ont när man inte släpper tårarna helt?När man gråter ut de sakta? Jag har iaf haft en underbar helg med underbara personer. Kameran ville inte riktigt vara med för batteriet tog slut men den laddas nu så jag kan bjuda på ngt sen, nu ska jag handla för en maräng swiss!

Gravid vecka 28


Barnet:

35 cm och ca 1 kg. Barnet växer och ställer allt högre krav på mammas kropp. Kontakten blir intensivare och känns närmare. Puffar du lätt på magen kan du ibland få en puff tillbaka. Det kan också sparka till som en reaktion på höga ljud, även om fostervattnet dämpar något. Barnet ökar i vikt med ungefär 27 gr/dag och det har börjat drömma. Man vet att det har utvecklat sin förmåga att minnas. Lungorna mognar för varje dag och andningsövningarna blir mer frekventa. Från graviditetens sjunde månad är barnets tillväxt framför allt beroende av dess förmåga att producera insulin. Detta hormon stimulerar till upptag av socker från blodet. Inne i cellerna ovandlas sockret till proteiner och fett. På så vis hjälper alltså insulinet barnet att lägga på hullet under de sista graviditetsmånaderna.

Mamman:

Många kvinnor upplever att de nu blir mer känsliga och får humörsvängningar som de inte känner igen. Det är helt normalt. Situationen du befinner dig i är både känslomässigt överväldigande och fysiskt belastande Ha överseende, sköt om dig på bästa sätt och berätta för din partner om dina tankar och känslor. Det är en spännande tid för er båda och det är viktigt att ni gör varandra delaktiga i det som sker. Kanske känns det verkligare nu för dig som snart skall bli pappa? Det är påtagligt att det är ett litet barn som rör sig där inne och du kan säkert känna hur barnet rör sig när du håller handen mot magen.


STRESS

Kom hem från stan nu!Vi var hos BM imorse och mätte och tog lite prover osv. Jag låg precis på kurvan, hjärtat slog så fint och allt var bra förutom järnet. Ska nu äta 2 järntabletter om dagen, jag som trodde jag var stålkvinnan och inte behövde ngt extra järntillskott. Handlade en present till min mamma efter BM också, hon fyller år imorgon och sen blev det en lunch på odenplan.. Nu har jag precis packat lite hundmat och sånt som behövs för en visit hos mamma. Återkommer när jag är hemma hos mama.

Honey I'm home!

    
Från en heldag i stan, tog en tidig kaffe på Café Albert gravid dreglade lite över Louboutin stövletterna på Schuterman en lunch på East och underklädes shopping, och en kaffe med min svärmor innan jag satte mig på t-banan hem, jag var så trött i benen igen. Och så måste man nästan slåss om att få en sittplats. Hur stor mage måste jag ha för att folk ska låta mig sitta?Nu flyttar de inte ens sin väska från sittplatsen brevid de tar upp. Imorgon ska jag till barnmorskan och det känns som julafton för mig! Var ju typ 2 månader sen sist! Nu ska jag vila är helt vismig.

Växtvärk och ridbyxa


Vilken "växtvärk" jag hade i benen igår kväll kunde inte ligga stilla i sängen, efter ett tag gick det över i det vänstra benet och det var bara höger som var drabbat, tillslut somnade jag. Gnäll jag vet men de som försöker sova med en "växtvärkkänsla" i benen förstår mig nog. Jag är en lång tjej och fick nog av växtvärk i min pubertet. Eller innan. Jag sprang nyss och köpte en latte som jag sitter här och dricker nu och ska strax till stan och ta en fika med min killes syster!  På mig idag  ser ni min nya ridbyxa från zara som jag älskar men som vart lite för stora och hasar ner och min nya t-shirt från hm mama som också var för stor!!!(det här måste ju betyda att jag inte är så stor som jag tror heh)En gammal kavaj och ett par gamla favoritskor från zara.

godkväll & godnatt


Hoppas ni haft en glädjerik onsdag, min har vart enkel, har dock ont i benen nu. Känns som växtvärk. Det var så hemskt med växtvärken när man var liten, det drar och värker i benen på ngt konstigt sätt. Idag kommer mitt ont i benen växtvärkont av att jag stått på benen too much tror jag, var i stan imorse oj vad jag gick runt! Sen kom jag hem och städade,städade sen handlade och nu sitter jag här med mina välandvända ben. Jag shoppade lite idag också, men jag är för trött för att fota jag ska visa er imorgon. Nu ska jag snart hoppa i säng. Natti.

Förlossningsförberedande kurs

Det var till och med lite svårt att uttala när jag ringde för att boka det. Förlossningsförberande kurs.Och en visning av BB. Men nu är det bokat! Den delas upp i tre ggr, och en enskild gång för uppvisande av BB, alltså fyra ggr med start 7:e oktober sen 3 veckor framåt.(Jättesent tycker jag i denna stund) Men det är säkert helt perfekt hon ska ju ändå inte ut förns i November!

Tack!

Tack för alla fina lyckoönskningar kring att vi ska finna en större lägenhet som ska passa oss. Nu får vi bo kvar i våran 2:a så länge, tills vi hittar det perfekta eller ngt vi känner oss nöjda med iaf! Era ord värmde!

Tindrande Tindra

Kom precis hem jag och älskling var ute och åt en middag! Nu ska jag ta en promenad i regnet med hunden sen blir det en varm dusch det är riktigt kyligt ute ikväll! Så måste vi gratulera David & hans söta tjej som fick en liten Tindra ikväll!

IKEA


Tänkte gå ut, men så damp den här ner i brevlådan och här sitter jag. Fast i soffan med nya IKEA katalogen. Den får mig att sukta efter att jag snart finner en lägenhet jag vill inreda på nytt. Var förresten och kollade på en 4:a igår, men jag tänker inte ta första bästa, den var så sjukt dåligt planerad, hallen var större än alla andra rum och köket var pyttelitet, i en 4:a! Jag vill ha ett kök, ett rikitgt kök. Sen är jag inte intresserad av området alls men tänkte att lägenheten skulle överväga det, men nej. Så jakten fortsätter, idag..

God Morgon!

Nu ska jag äta frukost!

Sneak peak



           
Nicole Richies Maternity line!

Känns väldigt Nicole Richie. Men jag vill gärna se resten. Vad tycker ni?

Godmorgon måndag

Igår var det en dålig bloggdag och en dålig dag över huvud taget. Vi skulle ju ha flyttat nästa helg. Det har varit klart i 3 månader nu. Idag skulle kontrakten skrivas. IDAG. Men hon som bor i lägenheten vi skulle flyttat in i skickar oss ett sms igår morse, och skriver att hon annulerar det hela då hennes livssituation har ändrats och hon har nu råd att bo kvar i den lägenheten. Vi var hemma hos henne häromdagen och skrev lite andra papper osv. då var hon så trevlig och inga problem, Hur kan hon göra så när hon känner till våran situation, att vi flyttar dit pga att vi ska få barn, hon har nu låtit oss vänta 3 månader i onödan. Nu blir det lägenhetsvisningar hela veckan och stress med att flytta ist. Ska vi nu ta första bästa lägenhet?Jag skulle vilja skriva så fula ord just nu att ni aldrig mer vill logga in på min blogg igen, så arg är jag. Jag avstår från det och återkommer snart,om en timma kanske då jag släppt det här lite och tror att det var meningen för att det finns ngt bättre för oss därute.Som vi ska hitta idag. Ses sen mina vänner.

97 days to go

Vaknade så tidigt idag att jag inte ens vågade titta på klockan så jag låg och försökte somna om ett tag men det gick inte! Så jag tog hundarna och gick ut med dom 7 imorse det var så skönt ute, tyst och lungt. Nu har jag ätit frukost, och gjort lite småsaker som behövdes! Så skönt att vara upp tidigt tycker jag, Jag har alltid vart en morgonmänniska men många underskattar att vara uppe tidiga mornar,det tycker jag inte man borde, det är fantastiskt skönt, jag har hela dagen framför mig nu och ingen stress.+ att jag börjar ana lite höst ute och det är så mysigt.

Vecka 27


Barnet:
Barnet är 32 cm långt och väger 1 kilo. Dess ansikte har blivit lite rundare. Foten mäter 4 cm, lårbenet 5 cm och huvudets diameter är nu 7 cm. Skulle barnet födas i vecka 27 har det mer än 90% chans att överleva, det har allt som behövs för ett liv utanför livmodern. När du nu går in i den sista tredjedelen av din graviditet återstår mognad och tillväxt. Barnet är fortfarande mycket magert då det inte har lagt på sig något underhudsfett ännu. Huden är röd, tunn och täckt med fosterfett. Ögonen och ögonlocken är fullt utvecklade. Barnets hörsel har förfinats och det uppfattar mer nyanserat röster, musik och plötsligt höga ljud.
Mamman:
Vid den här tiden i graviditeten känner många kvinnor av alla möjliga slags besvär. Ryggproblem är vanligt förekommande. Den allt tyngre magen gör att det blir svårare att hålla ryggen upprest. För att balansera sticker du antagligen ut hakan och svänger mer i korsryggen. Det gör att du lätt blir trött, både i nacke och i korsrygg. Tänk på din hållning när du står upp. Vila genom att ligga ner en stund varje dag och lägg gärna en kudde i svanken när du sitter. Har du ont i ryggen bör du vara försiktig med att lyfta, speciellt tyngre saker. Måste du ändå, så tänk på att böja på knäna och lyfta nära kroppen. Ömma ryggmuskler brukar må bra av lite försiktig massage. Kanske du kan be din partner?

Fredagens




Hagelattack!

Idag spenderade jag dagen i mina nya härliga leggings med skinn-lappade knän,tunika Zara for mum, skor Zara, väska Gucci, hund Leo.


Idag bjuder jag på mode blogg! Haha, vi åkte till andra sidan stan idag för att äta wok! Superwok måste jag säga därefter sprang jag in på Lidl, för att inhandla snacks och då träffade vi på ett bekant par som har fått barn ganska nyligen, min killle var väldigt snabb på att testa köra bugaboon med en baby i! Och han var nöjd med vagnen vi snart också får och tyckte den funkade utmärkt med bebis i, De hade fått en liten dotter som var otroligt söt! Fick mig att längta ännu mer!När jag kom ut från Lidl, så var det världens oväder, det regnade extremt, och när jag väntade på att det skulle gå över för att springa in i bilen så blev det bara värre och värre! Det haglade ner hela mig och jag fick i stort sett smaka på vinter med all denna is över mig. Nu har jag besök här hemma återkommer senare mina vänner!

99 days to go


Igår var jag trött när jag kom hem. Slog mig ner i soffan och kollade ett sent avsnitt av CSI, sen var de sängen för hela slanten. Resten av slanten gjorde jag av med innan jag kom hem haha, var och käkade och fikade med vänner, handlade lite nödvändigt, och halvnödvändigt! - 2 av mina favorit foundations fick följa med hem, det var länge sen jag fastnade för den här matta foundation från Make up store, efter har jag inte kunnat slita mig även fast jag testat en hel del andra, den är helt enkelt super för mig. Inte ofta man hittar foundation med en gul ton. Alltid mer av den rosa/röda tonen, så jag är super nöjd att jag hittat en gul som passar mig, köper alltid sand och olive. Sen blandar jag efter hudens behag för tillfället.

Prinsessans nya (och första) kläder!



Officiellt att det nu är en en liten flicka som gror i min mage!Igår åkte ju jag och älsklingen för att han ville inhandla en "dräkt" till bebis, och det gjorde vi, han ville helst köpa sparkdräkter, men det tyckte jag var tråkigt i det lilla utbudet som finns för nyfödda. Så vi valde det mest babyrosa och mjukaste och gulligaste som butiken hade att erbjuda! Och uggs uggs uggs för lilla tjejen som faktiskt ska komma i November och då är de ju vinter. Ett litet sött rosa hårband slog vi till på också. Det var gårdagens bebis shopping vad jag köpte till mig själv är ju så ointressant när man kan se det här söta små bebis kläderna.

100 DAGAR KVAR!

Imorgon är jag nere på 2 siffrigt! Otroligt vad snabbt tiden går!

Föräldrarutbildning?

Ska ni andra eller har ni vart på föräldrarutbildning under graviditeten? Jag undrar nu om det är ngt man ska boka själv eller om det görs geom barnmorskan?

Starting to get..


A BIG bebis mage! ser ni detta? Damn jag inser inte rikitgt vad som händer när jag kollar mig i spegeln bara. Nu blev jag lite i chock, det händer grejjer. Idag käkade jag en lunch i stan, tog en fika, läste nya mama. Sen gick jag och älsklingen och köpte första bebissakerna! Vi har hållt oss! Så mycket sött det finns, ska fota och visa er va det blev, nu har jag lax i ugnen och sen ska vi skriva kontrakt igen för den nya lägenheten som väntar oss. Jag längtar så mycket efter att flytta nu!

Tuesday, nej onsdag



Nu ska jag snart ta och röra på mig och försöka att hinna med det jag inte hann igår! Och jag känner höst i luften! Ses!


Jag måste vara ute och cykla helt, trodde på fullaste allvar att det var tisdag idag. Snurrig tjej,

Glömsk?

        

Jag glömde kameran hemma! Och jag glömde tiden så min lunch/fika drog ut så mycket på tiden att det var det enda jag hann med innan jag var tvungen att skynda mig hem till byrackorna så de inte skulle bli osams här hemma! Dåligt av mig, nu ska jag sätta igång med en vitaminrik smoothie sen blir de att laga en middag!

Längtar..



                                 
                               

Just nu sitter jag här med en kopp kaffe ska gör a mig i ordning och ta en sväng i stan efter lite smått som behövs! Ibland fastnar jag för att sitta och kika i arkiven hos Prinsessans Dagbok , Det gjorde jag precis och efter det är jag nu så sugen på höst och vinter, allt såg så mysigt ut! Hösten lägtar jag alltid efter, det är ju min favorit årstid men nu längtar jag massor efter Julen också, tänk att vår lilla bebis kommer finnas med oss och uppleva  sin första Jul! Med oss. Det är så snart. Underbart.






Godnatt



Har varit väldigt dåligt med bloggande idag men nu ville jag bara säga, Godnatt mina vänner vi ses imorgon! Med ett bättre bloggande.

Morgonpigg och BH problemas



Jag var uppe med tuppen 7 imorse! Nån dåre som borrade (i trappen?), så jag gick ner till tvättstugan och började tvätta. Skönt så tidigt faktiskt. Nu till mitt nyfunna problem.Gör ju ganska ont i brösten när man är gravid de är omma osv. Har hört av en vän att man inte ska andvända bygelbehå osv när man ammar. Okej, konstigt tycker jag men de kan jag ta,  jag googlade lite igår och läste om de, då stod de mycket om problemen kring amning, men också att man inte ska ha tight BH när man är gravid så att den kan skava mot bröstet eller trycka mot bröstet,och att det kan läcka(jag är lättskrämd och tror nu det kan komma in bakterier om behån är tight och de läcker, att det kan bli infektion eller mjölkstockning innan man ens ammat, haha är jag galen?). Det är ju ganska svårt att ha en BH som inte trycker bröstet så länge den inte är för stor. Ska jag köpa en för stor BH, strunta i den helt och bränna BH:n eller ska jag strunta i det här, andvända mina vanliga behåar och låta det trycka lite på brösten och låta det bli ngt litet läckage ibland? Förbannade google, skrämmer mig alltid!

Wet look

                             
Varmt varmt varmt! Inte nog med att det är närmare 30 strecket utanför mitt fönster så är det säkert närmare 60° i min lägenhet! Solen har legat på hela dagen, och nu har jag ugnen igång på full värme, jag smälter här inne! Tog en svalkande dusch nyss och forstätter kvällen med en wet look.

Hundliv.

 

Blir galen när min hund tjuter, piper och gnyr hela tiden, han vill leka med killens brors hund som vi är hundvakt åt i en vecka, och denna hund mina vänner vill absolut inte leka med honom, snarare äta upp honom om han kommer allt för nära. Men jag hoppas min lilla pipiga hund ger sig snart fattar vinken och sover lite istället. Själv sitter jag här med en blåbärs smoothie! Tänkte att jag skulle överföra lite extra vitaminer.Känner mig också otroligt rastlös, ville aktivera mig ikväll med lite vänner men killen är inte hemma så jag vågar nog inte riktigt lämna dom här två odjuren ensamma första kvällen! Vad gör ni alla andra en lördagskväll som denna?

Vecka 26

Vecka 26

Barnet:
Ca 30 cm lång och vikten är 8-900 gram. Barnet har nu passerat en viktig gräns. Det har kommit så långt i sin utveckling att det sannolikt skulle överleva utanför livmodern. Ögonen öppnar och sluter sig. De reagerar sedan en tid tillbaka på ljus och mörker. Genom att rikta ett starkt ljus mot barnet har man kunnat se hur det lyfter händerna för att skydda sina ögon. Hjärnan utvecklas mycket snabbt, nu får hjärnbarken sina fåror och vindlingar så att alla nervceller skall får plats. Barnet har mer sammanhängande sömnperioder, ibland stämmer de överens med dina egna. Den långa elastiska navelsträngen kan vara snodd runt barnet men dess rörelsefrihet påverkas ändå inte. I navelsträngen finns det 3 blodkärl. Det ena transporterar blod till barnet. De två andra för bort slaggprodukter från barnet.

Mamman:
Om du är ledsen, har lite för bråttom eller stressar märker ditt barn det eftersom barnet reagerar på de stresshormoner som din kropp producerar. Blir du skrämd av något kommer barnet att reagera på adrenalinet som förs ut i ditt blod. Alla dessa ämnen når barnet via blodcirkulationen runt moderkakan. Men det reagerar också på din glädje, när du trivs och mår bra. Endorfiner och andra ”måbra-substanser” når på samma sätt fram till barnet.
                       

Föräldrarbloggar top 100

Jag ligger visst på topplistan av föräldrarbloggar! Det gillas starkt.
Check it out
http://foraldrabloggar.se/

Nu sitter jag och kollar på Kendra, hon gav just en Playboytidning som inkluderade henne och hennes sillisar och vagina till sina blivande svärföräldrar. Fin gåva.
Måste helt enkelt kolla klart på det här! Återkommer senare.

Superman


Kände mig nyss som stålmannen när jag bärde hem de här tunga matkassarna från ica!Puuh! Har så mycket energi idag, till skillnad mot vad jag haft de 2 senaste dagarna. Kan bero på järntabletten jag stoppade i mig innan jag la mig igår kväll. Känner mig som en ny människa efter 2 energilösa dagar. Även fast jag funnit min energi igen så känner jag för en hemma dag & kväll idag, städa, fixa och laga lite middag snart. Undra om det finns ngn bra film på tv ikväll? Annars är jag sugen på en bio..

coco choc

Precis kollat klart på CSI. Och älskling kom precis med en magnum coco choc till mig!Min nya självklara favorit! Otroligt god om ni inte testat än gör de! Nu ska jag kika vidare på tv! Vad gör ni kvällen till ära?
               

Värme värme värme



Vilken värme, kvavt och varmt! Jag som ville ha höst! Imorse åkte jag hem till Carro. Vi käkade lunch tillsammans sen åkte vi till stinsen, första gången jag var där,det var väldigt lungt där, testade mammajeans idag med mudd över magen och de satt superbra i benen men kändes så tight över magen!Ska det kännas så?ganska obehagligt. Eller töjer sig magmudden? Går jag upp en storlek blir de ju för stora i benen, och kanske till och med glider av. Hur känner ni inför mitt mamabyxa problem?Kan ni hjälpa mig med eran erfarenhet kring mammabyxan?
               

Hemmasittare


Hej mina vänner jag låter bilden tala för sig själv idag, trött tjej, trött hund. Imorse vaknade jag med huvudvärk och var så trött! Sen fortsatte dagen så, har fixat lite här hemma och nu sitter vi här och vilar, får se om jag kanske blir hemma och vilar hela dagen eller om jag piggnar till och hittar på ngt roligare senare. Nu ska jag bara mysa med min älskade söta köttbullsälskande hund.

Dagens och gårdagens

Dagens

Gårdagens

Jag och brunis Caroline


Cecilia och Raz
Gårdagens evening spenderade vi på L´angolo, mysigt! Hela dagen spenderade jag med Caroline, vi hade mycket att prata om. Ska inte ens gå in på bröllopsbilderna hon visade mig. 4500st mamma mia.Dagens spenderade jag först med en höggravid vän, sen med min Carolina igen! Har ätit och fikat hela dagen. Till dagens bytte vi solglajjer och bil.Nu blir det att gå ner med min älskade man ock hyra en film kvällen till ära. Beautiful.

Härlig dag, tyvärr dålig uppdatering.


Jag kom precis hem och är helt slut! Behöver sova nu. Har haft en underbar dag med min underbara Caroline som kom från Libanon igår! Och även lite andra vänner, uppdaterar imorgon med lite pics också! Måste sova natti natti!

Mammashopping och..



Jag kunde inte hålla mig när jag såg de här pytte pytte små uggsen, i strlk 14! Till mig själv blev det bara mamaavdelning idag, en kofta, en tunika och mjukis set. Allt kändes höst och mjukis setet blir mysigt på kvällarna när jag går ut med byrackan.

Dags för barnvagnsbeställning!

           
Kom precis från Bonti. Super barnvagnsbutik enligt mig! Det stod helt enkelt mellan Bugaboo eller iCandy. Men Bugaboon var ju klockren att köra, kunde ju köra den med lillfingret så det blir den, men iCandyn var så snygg även i verkligeheten! Mycket snyggare än buggis faktiskt.Så praktiskt och bra att man kan fästa bilstolen på vagnen också, på de båda. Nu sitter vi här och ska välja färger, inte det lättaste när min kille är en färgfantast,och jag gillar det neutralare. Önskar jag kunde ha valt en svart, men det fanns ju ingen valmöjlighet till de.Gillar även beige och offwhite, men det är vintertider först när den ska till andvändning..hmm, går ju alltid att byta i toppfärgen ändå. Vilken färg hade ni valt?

Vecka 25

Vecka 25

Barnet:

800 gram och 24 cm lång från huvud till stjärt. Barnet har fullt funktionsdugliga händer och fingrarna har naglar. Dygnsrytmen är mer tydlig. Barnet har perioder då det är vaket och det sover på mer bestämda tider. Skelettet fortsätter att hårdna.

Mamman:

En del kvinnor kanske har lättare att få kramper i vaderna? Kanske blir duofta kissnödig? Nu beror det på att livmoderns tyngd och barnet trycker ner på urinblåsan. Gravida kvinnor får lättare urinvägsinfektion än när de inte väntar barn. Tillhör du dem som har haft återkommande urinvägsinfektioner bör du vara extra uppmärksam på eventuella symptom som sveda och trängningar när du kissar. Drick rikligt, gärna vatten med citron eller tranbär i, för att förebygga nya besvär. Runt vecka 25 går de flesta gravida kvinnor till barnmorskan för en kontroll. Nu börjar mätningen av livmoderns tillväxt. Med ett måttband mäter barnmorskan måttet mellan blygdbenet, symfysen och livmoderns övre kant, fundus. Det så kallade SF-måttet ritas in på en kurva. Normalvärdet ligger ungefär på 23 cm plus eller minus några centimeter. Det spelar inte så stor roll hur just ditt mått är. Det viktiga är att måttet följer sin egen kurva utan några dramatiska avvikelser uppåt eller nedåt.



RSS 2.0