97 days to go

Vaknade så tidigt idag att jag inte ens vågade titta på klockan så jag låg och försökte somna om ett tag men det gick inte! Så jag tog hundarna och gick ut med dom 7 imorse det var så skönt ute, tyst och lungt. Nu har jag ätit frukost, och gjort lite småsaker som behövdes! Så skönt att vara upp tidigt tycker jag, Jag har alltid vart en morgonmänniska men många underskattar att vara uppe tidiga mornar,det tycker jag inte man borde, det är fantastiskt skönt, jag har hela dagen framför mig nu och ingen stress.+ att jag börjar ana lite höst ute och det är så mysigt.

Kommentarer
Postat av: Liw

God morgon!

Visst är det härligt att hösten är på gång, om sommaren ändå tänker ge upp redan får hösten gärna komma fort...



Här är det också blåsigt av bara tusan så det var nog sista fina sommardagen igår, dock blev det inget bad, var bara 17 grader i vattnet, brrr.

Håller på och packar för fullt, idag ska vi lämna svärisarna för att resa till min familjs sommartorp, bara njuta av naturen, plocka svamp och bär och ha det skönt de sista två veckorna av semestern :)



kram

2009-08-16 @ 08:46:52
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: M -- Har en liten bebis i magen!

hihi ja de e jättesvårt o köpa annars, visst finns de mkt neutralt men blir de en flicka så vill jag oxå ha massa rosa ;) men får skicka iväg killen o shoppa mer kläder när bebisen är född :)

2009-08-16 @ 10:11:51
URL: http://bebisdecember.blogg.se/
Postat av: Carita

Det är så fint med gravid magar :)

Är också mer utav morgon människa & vaknar hellre lite tidigare än när halva dagen gått bort. Så härligt lugnt på morgonen :)

2009-08-16 @ 10:27:29
URL: http://caritaa.blogg.se/
Postat av: Jennie

Usch ja , stackars din syster . Men det var väl antagligen värt det ! ;)

Ja , jag får nog lov & göra det , ta det lugnt sista månaden nu alltså . Men frågan är om jag gör det , det finns så mycket jag vill göra & MÅSTE göra . Dessa måsten är många ! :(



Härligt med en tidig morgonpromenad , :)

kramar !

2009-08-16 @ 10:34:37
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Pety

För första gången i mitt liv är jag excited när hösten börjar komma :P är ju inte så konstigt varför, men det känns lite skumt ändå att man längtar efter hösten :)

2009-08-16 @ 19:42:36
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0