Förlossningsförberedande kurs

Det var till och med lite svårt att uttala när jag ringde för att boka det. Förlossningsförberande kurs.Och en visning av BB. Men nu är det bokat! Den delas upp i tre ggr, och en enskild gång för uppvisande av BB, alltså fyra ggr med start 7:e oktober sen 3 veckor framåt.(Jättesent tycker jag i denna stund) Men det är säkert helt perfekt hon ska ju ändå inte ut förns i November!

Kommentarer
Postat av: Liw

Det blir nog alldeles perfekt i tid det där:)

Spännande!

2009-08-19 @ 09:21:43
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: jennie

Ja , shoppa du också lite idag , det gör du helt rätt i :) Ja första året kan man ju klara sig med en tvåa , men skulle man få tag i en trea innanär det ju bra .



ja , men har ni jobb o så i stockholm är det ju svårt o flytta , men annars hade jagköpt en villa någon annanstans istället för en lägenhet i sthlm .. :P



massor av kramar

2009-08-19 @ 10:04:38
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Pety

jaha men kul att höra att nån va nöjd med den iaf, jag har bara hört typ klagomål. men skitsamma så länge bäbisen har nånting att ligga i :) jaa magen växer mer nu på slutet. har alltid haft liten mage. kollar du på mig bakifrån så syns det inte ens att jag är gravid. men du har väl oxå så kanske? hooppas att jag slipper bristningar. skulle inte bry mig om jag fick, men skönt ändå att slippa :)

2009-08-19 @ 19:41:07
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0