Glömsk?

        

Jag glömde kameran hemma! Och jag glömde tiden så min lunch/fika drog ut så mycket på tiden att det var det enda jag hann med innan jag var tvungen att skynda mig hem till byrackorna så de inte skulle bli osams här hemma! Dåligt av mig, nu ska jag sätta igång med en vitaminrik smoothie sen blir de att laga en middag!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Smoothies är så gott! ^^



Ja, att ha köpt en amningsbh kan vara skönt men köper man den så här innan så är det också svårt att veta om den kommer passa sen. Eftersom brösten säkert växer ännu mera sen. Men frågar man om hjälp så vet dom ju det.



Man får ta en sak i taget. ^^

Hoppas du får en fin kväll.

Kramar

2009-08-11 @ 18:06:49
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: karolin

Vi har ingen egen hund. Min mamma har en rottis (än så länge för han är sjuk) och han äääälskar barn! Dock bor de i västerås/hallstahammar så vi träffar dem inte så ofta. Sen brukar vi vara hundvakt åt en liten blandras och hon gillar också barn. (Det är nog bara bulldogar hon inte gillar i detta livet hahaha). De flesta hundar är nog bara nyfikna och vill leka med bebisen :)

Kram

2009-08-11 @ 18:11:50
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Pety

Okej vad kul :D nej nej det är bara killen som är chilenare :) jag är svensk med en utländsk farfar bara :) han är tysk/kroat. älskar olika kulturer så min lilla familj kommer vara helt perfekt hihi :D din oxå! så roligt med halvor, osv :) neej det är faktiskt inte så långt kvar för mig, tiden går såå sjukt fort. duu, snart så är du på samma dag som jag är nu, det bara visslar iväg hahaha! helt underbart. neej, man måste nästan vara gravid för att förstå känslan, eller att ha varit gravid då :) därför jag älskar att knyta kontakter med andra gravida. man blir så mkt mer peppad då man ser att det finns andra i samma sits liksom :) hur gammal är du å din kille förresten? :)

2009-08-11 @ 19:09:47
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Jennie

hej & tack tack tack !

sånna ord behöver man höra ofta när man är gravid !:) Hihii ..



ja , dina tuttar hinner nog växa till sig , :) hihi .. du får ta dig lite tid & prova ut ngn bra & fin amningsbehå .. :)

2009-08-11 @ 19:44:20
URL: http://vantabebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0