Tuesday, nej onsdag



Nu ska jag snart ta och röra på mig och försöka att hinna med det jag inte hann igår! Och jag känner höst i luften! Ses!


Jag måste vara ute och cykla helt, trodde på fullaste allvar att det var tisdag idag. Snurrig tjej,

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon söta...Allt bra med dig denna onsdag? Här är allt bara bra..bara veckan kvar på semestern..sen börjar man jobba ett tag om man kommer orka det för man har jätte ont i ryggen..men man får ta en dag i tagen.Ha en skön dag.kram kram

2009-08-12 @ 10:46:58
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: emma

gör det.. för jag började med det när dom ömma.. sen gick det över då gick jag till vanlig bh i gen.. men får snart börja med ammnigs bh igen... jo jag har gått från 85 c till 85 DD,E så dom har allt blvit stora.. störe blir dom när mjölken kommer... vill inte tänka påt..

2009-08-12 @ 11:19:42
URL: http://themami.blogg.se/
Postat av: Pety

okok :) jag har en privat blogg oxå som jag haft ett tag. men ville kunna diskutera öppet så jag gjorde en ny :) den andra har mer från längre bak i min graviditet, men det är mest som minne nu liksom. ska använda denna nu. krångligt men aa.. fick bli så hehe. jag är 21 å killen är 22 :) haha jaa men allt som är grönt är ju jättebra, så jag förstår ändå att du trodde så :) duu jag läser oxå, HELA TIDEN! min kille blir fan gaalen på mig, haha. men vadå? man måste ju läsa om man är osäker. plus ibland får man skitbra tips oxå :)

2009-08-12 @ 12:42:19
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: ♥ TESSYY!

Gud vad söt du är.. :)

2009-08-14 @ 10:17:01
URL: http://thesssyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0