Roadtrip och wok?





Här är jag och bebis mage idag. Vi tänkte åka och kolla lite på sortimentet av spjälsängar och skötbord osv. men min killes pappa var nyss här och han berättade att det betyder otur, vet inte om han menade otur att köpa nu för titta lär väll inte vara ngt problem, jag vet inte vi får se hur de blir med den saken, men vi ska börja dagen med wok idag. Inte nog med det så vill min kille åka till andra sidan Stockholm för en wok idag, okej roadtrip.

Kommentarer
Postat av: Alexandra- Gravid- I väntan på Neville

Skönt att höra :)

Jo nu är det bara bra här med. Jag hade förmodligen vätskebrist igår, tror jag. Var dålig först, men blev bättre efter några glas vatten :)

Kram

2009-07-04 @ 13:29:09
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: Marlene

söt mage =)

2009-07-04 @ 15:23:21
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: cec

jag har också hört de där med otur.. men jag köpte grejer innan.. känns som att man måste göra det.eftersom det är en hel del saker som behövs. Och man måste ju tänka positivt, att allt kommer gå som det ska. =)

2009-07-04 @ 17:38:44
URL: http://ilacila.blogg.se/
Postat av: Jennie

hejsan. Supersöt blogg , :) Skrivit lite om dej på bloggen , kika gärna in . Fin mage , när beräknas bebisen att komma ? , :)



Tack så mycket , ja , jag älskar att designa bloggar , superkul att du tycker jag är duktig :) Jadu , hur man lär sig det , man får testa sig fram :)

2009-07-04 @ 23:26:27
URL: http://vantabebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0