JULPYNTA/ADVENTSPYNTA

Eftersom jag inte har något julpynt och inte tänker handla något förrän imorgon, så julpyntar jag min lilla Isabella. Hon är en liten tomtetjej idag! Trevlig första advent önskar vi!


Kommentarer
Postat av: emma

söt hon va i dräkten.. men gud va liten hon är?? hur stor e hon:D?? jo stella e mycet fint.. tycker n iskall ha det namnet.. jo många säger att hon e fin;) och liknar mej upp i dan;)

2009-11-29 @ 21:17:44
URL: http://themami.blogg.se/
Postat av: Pety

hihi söötnosen. fint namn :D

2009-11-29 @ 22:13:48
URL: http://petisa.blogg.se/
Postat av: karolin

Heter hon Isabella alltså? Det är så fint. Vi har det som extranamn om killen inte hinner hitta på nåt namn innan bebisen kommer, och om Emilia (som vi har som förstahandsval) inte passar av nån anledning. (ja om det blir en tjej förstås). Det är alltså mina förslag, de två, för det är egentligen min pojkvän som ska välja tjejnamn :P



Och hur söt var hon inte i tomtedräkten då???!!! Helt bedårande!



Kramar

2009-11-29 @ 22:16:45
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Jennie

mys ! :)

Jag hade velat att min dotter skulle heta Isabella om jag fick en .Det blev ingen flicka denna gången & sambon min ville inte ha isabella i förnamn .



Ulf Lundells låt Isabella är väldigt vacker !

2009-11-30 @ 01:54:37
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Sofie

Hej :) vet inte om du minns att v pratade lite för ett tag sen, i sommaras tror jag :) om våra små liv i magarna. oc nu har vi fått våra små prinsessor båda två. tänkte bara säga att jag har en ny blogg så skriver inte längre på sofiejennyvesterlund.bogg.se utan på feliciasmammas.blogg.se! Och sen att jag länkat dig på min blogg. Hoppas det är ok! Lycka till och ha det bra! :) Kram

2009-11-30 @ 22:48:26
URL: http://feliciasmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0