Morning

Som ni ser har supersöta supergravida Jennie trollat lite på min blogg under natten, Magic fingers! Sitter och äter frukost och kollar på nyheterna nu, det har skett ett rån i Västberga i natt där de kommit över en stor summa pengar, med Helikopter!.. Helikopter, snart sker de väll rån med rymdskepp också. Moppe okej larvigt. Men nu börjar det ju blir lite för häftigt, helikopter, är detta oceans fourteen eller? Kan inte polisen hitta en helikopter i luften?


Kommentarer
Postat av: mindy

Godmorgon söta.Så fint det blev på din sida...Du måste ta kontakt med en sjukgymnast som sen skickar dig vidare till en som har bälte som man prövar ut..det hjälper jätte mycket..Hoppas att du får en skön onsdag..Prata med din barnmorska så hjälper hon dig att finna rätt läkare som du ska ta kontakt med..krma kram

2009-09-23 @ 08:04:01
URL: http://blobndis81.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Neos mamma

fin bloggdesign, ny va?;)

2009-09-23 @ 08:42:10
URL: http://familjenmw.blogg.se/
Postat av: Liw

Jennie är duktig hon =)

Och du behöver inte gå till sjukgymnast/läkare för att köpa ett stödbälte utan gå till en välsorterad mamma/barn butik så kan de hjälpa dig prova ut...



Trevlig dag!

2009-09-23 @ 09:00:16
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: karolin

Haha rymdskepp, den var rolig!! Men jag håller med, en helikopter borde ju vara ett mindre hemligt flyktfordon tycker jag!



Designen blev jättefin! allt får inte plats i min dator, men det har en förmåga att bli så för mig eftersom jag har en lten 9 tum-skärm. Typ menyn hamnar under alla inlägg, men det ser garanterat normalt ut på alla andra datorer :)

Kram

2009-09-23 @ 09:53:42
URL: http://bekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0