Kan man bli lyckligare?


Känner ett rus av lycka när jag sett min älskade i magen nu, som mår bra och allt ser ut precis som det ska :)



galen

Jag blir galen på blogg.se jag har haft problem att ladda upp bilder i 3 dagar, så jag tappar humöret.

V20

Blev en väldigt snabb vecka 19, men jag blev famflyttad till vecka 20


Vecka 20

Barnet:

Ditt lilla barn är ungefär 20 cm lång och väger runt 300 gram. Huvudets diameter är 43 mm. Hjärnan är inne i en intensiv utvecklingsperiod. Flera miljoner nervceller behövs för barnets motorik. Utvecklingen av nervbanorna resulterar i att barnet nu kan göra medvetna och mer koordinerade rörelser, som att suga på tummen och svälja fostervatten. Det är en medfödd reflex som är viktig för barnets överlevnad efter födelsen. Det övar sig inför den kommande amningen. Barnet simmar runt i nästan 1/2 liter fostervatten. Det sväljer hälften av denna mängd varje dygn och förnyar mängden genom att kissa ut det igen. Flera olika hudlager utvecklas och barnets hud tjocknar. Fosterfettet skyddar huden mot skavsår och hudsprickor. Barnets hjärta slår med mellan 110-160 slag i minuten.

Mamman:

 

Du har nu kommit precis halvvägs i din graviditet. 
Livmoderns övre kant når till naveln. Som väl är finns det i dag ett stort utbud av mammakläder för alla smaker och plånböcker för nu kan du antagligen inte ha dina vanliga kläder längre. Är du trött kan en förklaring vara järnbrist. De flesta gravida behöver någon form av järntillskott från mitten av sin graviditet. Du har ökat din blodvolym med nästan 50%. Dessutom är det allt större barnets järnbehov mer påtagligt under den andra hälften av graviditeten. Rådgör med din barnmorska.

 


Nu får vi se dig igen!


Dags för UL igen! Jag har längtat så, vi ska få se bebis idag igen, fantastiskt!
Är du en liten flicka eller en liten pojke? Jag är så nyfiken på dig!


Gårdagens

Mage V.19

Igår var vi på stranden, det var så varmt och härligt, jag kände på vattnet, ISkallt, förstår inte hur de små kunde bada så mycket.Det låg 4 tjejer framför oss i 13års åldern dom var kära i glasskillen en musklig kille  ca 15år, det köpte så många glassar att de måste fått diarré senare, men det gjorde nog inget för enligt tjejerna var han ju SÅÅ snygg, hehe underhållande när jag hade läst min tidning.

8.00 - 25grader

Jag älskar att just nu bara slänga på mig en enkel liten klänning utan att frysa när jag går ut med hunden klockan 8 på morgonen.

Det har vart som en öken

även i bloggen igår. Jag var ute i det härliga vädret, på kvällen grillade vi. Idag funderar jag på om jag ska följa med och bada, men jag vet inte om jag orkar ligga på rygg i flera timmar på en badstrand, lite frusterande när man inte kan ligga på magen längre, baksidan av kroppen är ju inte särskilt solbränd heller, Men det är däremot framsidan redan, haha det är fint!Eller så följer jag med till stranden för att stå hela dagen med ryggen mot solen så blir baksidan brun också! Perfekt. Tål att tänkas på.


Tänkte lägga upp bilder från grill igår, men jag kan inte hitta kameran!!

kvällssnacks och film


Ikväll har min killes kompis varit här och bjudit på sitt härliga skratt! Man blir glad av att höra hans skratt. Men nu sitter jag här och äter smörgåsar och ballerina kex, har haft huvudvärk hela eftermiddagen och kvällen plus att jag blivit pollenallergisk tror jag, nyser och det kliar i hals näsa och ögon, så det har varit lite sådär ikväll. Kollade nyss på perfect stranger, har sett den förut men glömt bort så när den började närma sig slutet kom jag på att den var lite scary och bytte kanal. Nu är sminket av och det känns som att jag ska hitta ngn intressant film på tv som gör mig lite tröttare så jag kan somna tidigt ikväll!

Mina sommarfavoriter till håret



Tänkte bjuda på mina favorit produkter till håret nu när det är sommar! Jag fullkomligt älskar de här och jag använder de varje sommar, After sun schampo, sun repair treatment och Protective hair non oil. Den skyddande sprayen andvänder jag året om men då får man inte använda sig av fel, det ska vara Non oil, (annars blir det väldigt oljigt till dagligt bruk)den ger glans och doftar underbart, de luktar cocos och sommar!  Allt det här luktar otroligt gott och håret blir så mjukt återfuktat och lent och skyddar från sol,saltvatten mm. Passar mig perfekt. Mitt hår har även blivit torrare än vanligt sen jag blev gravid och då är det verkligen viktigt att ha ngt som passar ens hår så det inte tovar sig allt för mycket och går av osv. Där fick ni mina sommarfavoriter!

Fredag mina vänner fredag..


SNART MÅNDAG! Jag längtar till måndag det har jag gjort länge. På måndag får jag veta om min älskade bebis i magen är en flicka eller pojke! Jag bestämde mig för att ja ska ta reda på det, min kille var helt klart på. Men nu känns det lite  lustigt, man kanske skulle vänta och få det lite mer som en överraskning, jag la det förslaget men de köptes verkligen inte av min älskling, fast jag vill nog också veta, jag kan inte rikitigt hålla mig när jag kan få veta! Inte bara det så ska jag få lilla älskade bebisen igen, känns konstigt att jag ska få se om det är en flicka eller pojke som är där inne och sparkar och rör sig. Nu kommer det kännas i kroppen ända fram tills måndag!Tiden går så fort.Vem tror ni myser i min mage nu?

Underbar dag!

(var tvungen att förminska denna bild på Johanna så hon inte blir arg haha)


Idag har jag inte hunnit med bloggen alls efter att jag vaknade, jag var uppe med tuppen, och tog tåget till västerås för att träffa underbara Johanna och Isabell, och min underbara mamma! Det har verkligen varit en härlig dag, vi satt i johannas trädgård hela dagen och fikade, åt lunch lekte och myste med Isabell, Isabell är så söt att man inte kan uttrycka sig med ord, sen åkte jag till mamma och åt och fikade igen sen bar det av hemåt. Det vart ganska stressigt man vill hinna med så mycket på så lite tid.  Nu känner jag mig helt slut och ska kolla lite på television innan jag somnar!Hoppas ni haft en underbar dag som jag!

Vecka 19

Vecka 19

Barnet:

Längden är ungefär 18 cm från huvud till stjärt. Vikten cirka 260 gram. Livet i livmodern är stillsamt men inte ljudlöst. Mellan vecka 18-20 utvecklas barnets hörsel. Det blir medveten om ljuden i dess omgivning. Det hör blod som strömmar genom kärl och navelsträngen, sin mammas hjärtslag och tarmbubbel. Mammans röst når också in i barnets tidiga medvetande. Det kan uppfatta vissa höga ljud som tränger igenom livmoderväggen. Tandanlagen är tydliga och från vecka 19 syns det att barnets fingrar har fått naglar.

Mamman:

Du blir fortare andfådd när du rör dig eller gymnastiserar och du orkar troligen inte lika mycket som du brukar. Det är naturligt eftersom du blir allt tyngre samtidigt som din blodvolym ökar. Hjärtat får jobba mer för att pumpa runt blodet. Lyssna till din kropp och anpassa träningen så att den inte gör ont eller ger dig obehagskänslor. Att du håller kroppen i form är av stor betydelse, inte bara för graviditeten i sig utan också inför den kommande förlossningen och småbarnsperioden. Är du van att träna kan du med fördel fortsätta under hela din graviditet. Är du ovan räcker regelbundna promenader långt. Kanske tycker du om att simma? Många kvinnor upplever att de har blivit lite rundare över höfterna. Vistas du mycket i solen bör du skydda din hud lite extra. Det är inte ovanligt med en viss typ av pigmentförändringar som gör att du blir fläckvis solbränd. Det kallas cloasma och är helt ofarligt, men det kan ta några år innan fläckarna i huden försvinner helt. Ledbanden som håller i livmodern får sträcka på sig allt mer. Det kan göra ont både i ljumskarna och i sidan, högre upp på magen. Ta en paus då och då. Sätt dig med benen högt eller lägg dig ner en stund för att lindra belastningen på ledband och ligament. Det är dessutom bra för dig att gå ner i varv en stund mitt på dagen. Du orkar bättre och din allt tyngre kropp mår bra av en stunds avslappning och vila.


Amigos!

 
kolla in bröstet! what happened? Kom precis hem har varit i stan och käkat med min älskling,nu ska jag kolla på lyx fällan!

Just nu- tv4 skrapet!


Finns det någon under 60(år) som någonsin skrapat triss i tv 4? 

Kalimera!



Ja god morgon! Jag vaknade ca 6.30 imorse. 6.30 , och jag kunde inte somna om, somnade lite efter ett igår hade lite svårigheter att somna, jag vet inte riktigt hur jag ska ligga då jag i vanliga fall alltid sover på mage, eller halv åt sidan, men det går inte längre, känns obehagligt och det gör ont i magen, eller ryggen. Finns inga tips förutom en kudde mellan benen ju. Man kanske vänjer sig snart. Igårkväll när jag låg och tittade på tv kändes det som min bebis hade gymnastik i magen, när jag la handen på magen så kunde jag känna hur de tryckte även utanpå magen, det var så känslosamt att jag började gråta, igen.

Jag vill äta Meze ikväll

Libanesisk meze vill jag ha, jag är så sugen på det och det dröjer innan mannen i huset kommer hem, men han kommer med libanesefood for me, han är ute med en vän han inte sett på länge och äter middag, jag är hemma och är hungrig, kollar på fotboll. Sverige gjorde just 2 mål. Synd att Desperate housewifes har säsongsuppehåll, annars hade jag setat klistrad vid tv:n nu. Nu känner jag mig enbart  uttråkad, ska nog äta lite förrätt innan maten kommer.

Anna Book förföljer mig

Känns som att Anna Book förföljer mig idag, hon var bakom mig i provhyttskön och i kassakön idag och när jag är hemma nu så sätter jag på tv:n och vem ser jag? Anna Book..

Dålig bloggning i know!

STÖRSTA bullarna på Saturnus!


Men jag kom inte hem förns 00.00 igår! Var på stan från 14-20 usch va jobbigt det blev till slut, började dagen med en lunch på Saturnus, med min älskling och hans syster, sen träffade jag upp Zeynep för att i  4 timmar bara vara på zara och NK haha ja de var de enda butiker vi hann med, jag var så slut i kroppen vi åkte hem till henne och hon lagade en middag. Hon tror min mage växte extra igår, haha! Jag hade ont på dagen det drog och spände en massa, och sen vips så hade den växt till sig tyckte hon. Imorse när jag vaknade gick jag i stan igen, jag älskar Stockholm på sommaren, det är så härligt och mysigt och vackert!  Nu ska jag vänta på min kära att han ska komma hem, känner mig en aning rastlös.

Grattis älskling!


Idag maxi!


Idag är det min käras -30-årsdag! Hipphipp ha, vi firade han också i lördags så idag är det bara officiellt 30, vi ska göra stan nu haha! 

Trött, tröttare, tröttast?



 


Känner mig helt slut idag, det är inte likt mig, inga krafter ingen ork, kanske är dags att börja dagligen med mina järntabletter nu. Har bara vart hemma och tagit det lungt hela dagen, gick för att handla men blev helt slut av den lilla aktiviteten också så det kändes som en lugn hemmadag. Annars mår jag faktiskt hur bra som helst i min graviditet, mamma säger alltid att när hon var gravid med mig mådde hon som bäst, nånsin! Att hon alltid skulle kunna vilja vara gravid om hon fick må så underbart som då! Hittills har jag mått underbart också förutom 2 veckor illamående men inte en enda spya. Det enda negativa måste vara mitt humör, jag har alltid haft en kort stubin, men nu finns det knappt ngn stubin om man säger så, det är ju hormoner som spökar på och jag älskar min älskade för att han står ut med att mitt humör som kan svänga så nu, och jag menar inte bara att jag blir arg utan att jag gråter så fort jag blir lite stressad eller småsur eller ngt inte riktigt går som det ska. Men det är en så liten sak av hela graviditeten så det gör inget, det är så mycket underbart , ikväll bökas det en hel del i lilla magen det är så synd att min kille inte kan känna det jag känner i magen helt otroligt är det ju, men några veckor till så får han nog känna på en och annan spark! Nu är det dags för vattenmelon.

Idag äldre!

        

Ja idag är jag äldre. Jag trivs. Stormtrivs haha, det var en jättehärlig middag igår kväll, jag hade kul och trevligt och så var jag mätt hela kvällen, vi var först på Jimmy steakhouse i hammarby sjöstad, värt att testa god mat och härligare i sjöstaden än i stan, sen åkte vi till söder, jag ville mest hem, men jag gav med mig tillslut och följde med.Jag var självklart dålig med kameran som vanligt men några bilder blev det, visar tjejerna lite. Ska laga lite mat nu och fundera på vad man ska göra idag.

Happy birthday to me!


Drömmar

Jag drömmer ju helt vilt sen jag blev gravid. Men det ska vara helt normalt har jag läst. Igår berättade jag mina drömmar för en vän och hon läste ur en "drömbok" för mig, jag berättade mina tre senaste drömmar (jag kommer ihåg mina drömmar varje morgon när jag vaknar nu) Drömmarna resulterade i samma sak, jag är befriad från något, jag känner mig befriad, det var väldigt bra de här drömmarna det är bra att bli befriad, jag tycker det känns underbart JAG ÄR BEFRIAD nu och jag vet det. Nog om det, imorse när jag vaknade, kändes det helt otroligt, jag drömde att jag födde en liten pojke, han hade mörkt hår och mycket, så mycket hår att han såg ut som en tjej, efter ett tag i drömmen var det en flicka, det såg ut som en flicka, hon var den sötaste, man blir så glad av en sån dröm. Jag undrar vad det här betyder jag måste nog ringa min vän och be henne ta fram boken.


Drömmar är ju samtidigt förvirrande jag glömde att amma mitt barn i drömmen också,men  det måste ju finnas en spänning i det hela,och det kändes väldigt stressande. 

Midsommar?

Då var midsommar här, har nästan glömt midsommar, men allt ska vara stängt idag och man ska fira med stången och sillen och nubben, men vad ska man göra om man inte fira ngn härlig midsommar idag?Jag vill gärna göra det.Förra året fyllde jag år på midsommar, det firade vi i Cypern.Alltså min födelsdag, inte midsommar. Imorgon är det dags för födelsedagsfirande igen, hoppas inte sällskapet ska ha firat midsommar för hårt ikväll med nubbar. Idag tänkte jag träffa en gammal kompis som jag inte sett på flera veckor, vi tänkte käka en lunch tillsammans, kan man göra det?Finns det ngt öppet? Eller måste vi till en midsommarfest för att äta?

God morgon V 18

Barnet

Barnet är känsligt för ljus, det kan göra olika grimaser, vinka och reagerar på ljud och buffar.

Nu befinner sig hjärnan i ett händelserikt utvecklingsstadium.

Vikt 220 gram.

Mamma

Du kan ha ökat mellan ungefär tre och sex kilo vid det här laget. Det är helt normalt och du kommer att gå upp ännu mer. Det kan kännas konstigt om du är van vid en konstant vikt men viktökning är ett tecken på att allt är som det ska.

 

 


Stress vecka stress dag!


Den här veckan blir en ganska full vecka känns de som idag har jag vart i stan tänkte shoppa lite men det blev inte så mycket! Imorgon ska jag fixa håret sen är vi bjudna på födelsedagsmiddag! På lördag är det min tur och måndag min älsklings tur att fylla år så här emellan ska vi ha ngn slags 30års fest för killen också, känns stressigt och oplanerat, men det blir bra till slut, så eftersom jag sprungit i stan hela dagen så har jag inte hunnit med bloggen alls! När jag kom hem lagade jag lite pasta sen var det dags för säsongsavslut för Desperate Housewifes, ja vad kan man säga om det, jag hoppas han gifte sig med Susan nu.. 

Hundfest

Jag och byrackorna på videoaffären


Hej vänner igår var det mer av en hundfest än en tacofest hos mig, och de härliga kärleksparet vi såg mest av var de här 2 kärleksbyrackorna!( 2 hanar) Dom gillar varann. Mycket. Alltid när Zeynep tar med sig sin hund blir min helt galen går inte ens att beskriva så nu har han sovit sen de gick klockan 23 igår förutom en vaken morgonpromenad på 10 minuter. Nu ska jag aktivera mig, ska till stan och byta oversize kläder jag köper hela tiden, tror alltid att jag ska köpa så stora kläder att de ska räcka hela sommaren när jag blivit större också men de visar sig att de behövs nog inte, än. 

Hola amigos!


Idag har jag hunnit med att storhandla! Så nu väntar vi kära vänner och så ska jag börja laga lite tacos! Ska fota kärleksparet som ska komma hit ikväll haha. Förresten blev min klänning jag färgade klockren! Den var lila innan och nu svart! Lite organiserat var det har tagit ett foto för att visa före efter bild, blir sen för jag kan inte ladda upp bilder igen blogg.se går i slow motion verkar de som, Nu måste jag verkligen sätta igång med maten Ciao

Mycket energi i magen!


 

Idag har det bökat så mycket i magen, det känns så mysigt och man blir så lycklig!


gravid stina

Jag tyckte väl att stina lee såg gravid ut, kommenterade häromdagen och frågade om hon var gravid men hon ville aldrig visa mina comments, MEN nu kan vi se stina lee visa upp magen, i knew it.

God morgon söndag

Idag har jag vart uppe sen 8! Det har varit fart på mig fick för mig att jag skulle storstäda och det gjorde jag nu är jag klar och har precis ätit lite - lunch! Ja jag är tidig. Har längtat efter den här söndagen, från torsdag, min älskling har vart bortrest och äntligen idag kommer han hem, jag har saknat honom så! När jag vaknade innan 8 imorse var det lika mörkt ute som när jag gick och la mig igår? Fortfarande mörkt ute, inte så mysigt längre. Hunden sitter här brevid mig och spänner sig och skakar han vill gå ut, så det ska vi göra men det regnar så då vill han in, han har så svårt att bestämma sig.

Jordan + Peter


Jag och min kille Peter

Kollade nyss på Jordan + Peter = sant, haha måste vara ett skämt, synd att de ska skiljas. När vi var ute för månader sedan nu jag och min kille så kom det fram en full tjej till min kille och säger hej, och att han är väldigt lik Peter Andre,vi andra skrattade åt det, sen frågar hon: är det där din tjej?och pekar på mig, hon liknar ju Jordan! Nej vi skrattade inte då, jag liknar absolut inte jordan nånstans, förutom att jag hade mörkt hår då, och det måste vart det enda gemensamma vi hade, Men jag tänker efter nu så borde vi skrattat åt mig, för peter andre är ju jättesöt!

Hola amigos!

Har precis stoppat i mig 3 portioner paella(utan musslor), tror jag ska spricka nu, men det var så gott. Tog en snabbsväng i västermalmsgallerian tidigare och köpte textilfärg, så tänkte jag färga en klänning, spännande. Nu ska jag sätta igång med det sen blir de lite städning och allt sånt kul! 

Exakt ett år sedan


För exakt ett år sedan åkte vi hit jag saknar det så, men snart åker vi igen! Tänk er då att vi åkte Fredag den 13:e, scary.

Bugaboo-Teutonia?


Bugaboo Cameleon

Teutonia Fun

I förrgår var jag och killen och kollade lite på barnvagnar, de kostade oss 900! Dom är helt galna lapplisorna tror de jobbar för provision, iaf jag har fastnat helt för Bugaboo Cameleon, men jag tycker den är aningen låg, men när vi var i barnvagnsbutiken så hittade jag en Teutonia Fun (tror den hette fun) och den såg ut som bugaboo liten och enkel och smidig fast liggdelen var aningen högre, och den var väldigt smal, den ligger på ung samma pris som bugaboo men jag har inte hört ngt om den än, men det var en tjej och en kille som skulle köpa barnvagn där samtidigt, vi var i samma vecka och hon var rejält påläst om vagnar! Hon var jättetrevlig och hon stod och valde mellan två teutonia vagnar, undrar om de är bra? eller är bugaboo bättre?tål att tänkas på, ska googla teutonia nu haha.

behöver en datatekniker


Har försökt ladda upp lite bilder i 10 min nu men de går inte! Jag har iaf precis vart ute med byrackan i regnet, det uppskattar han inte så mycket han ser ut som en struts springande i regnet, gick snabbt han ville hem på en gång i stort sett! Nu tittar han på ngn hundfilm haha han är så rolig han står under tvn och hoppar och skäller sen lugnar han ner sig lägger sig på soffan och tittar på tv. Han älskar att titta på hundfilm haha! Jag ska se om det går att ladda upp bilder nu!

bebis älskade bebis

      
Ikväll sitter jag och myser med trött-hunden, slö kollar på tv. Fick höra idag att jag har en "pojkmage" men sen finns det andra som säger nej det är en "tjejmage"även barnmorskan sa det när vi var på ultraljud, nu är jag så nyfiken på vår bebis där inne! Sitter och spekulerar lite nu, det har iaf varit en händelserik dag med bebis, jag kände massor av bök där inne för ett litet tag sen, så härligt!

Sommar mmmarabou


Idag hittade jag den! Och nu är den snart slut den var helt okej, smaskigt!

..

Idag var en mysig dag med sandra,men nyss när jag lagade mat skulle jag öppna en fetaost förpackning, men de kunde jag inte tills den tillslut öppnas och flyger över hela mig! känner mig fortfarande småirriterad över det, och kom att tänka på idag när jag åkte tunnelbana,det var mycket folk och många som stod i tåget, då plötsligt  det är en man som flyger i golvet! vilken smäll det var och sen när jag vänder mig för att titta(jag sitter långt in i vagnen) så ligger han där på golvet och alla står bara brevid han och tittar, ingen som hjälper han upp ingen som frågar hur det gick när han inte rör sig ur fläcken, och varför? Jo för han var LITE BERUSAD! vafan spelar det för roll bara för han är full kan man väll ändå ge en hjälpande hand? var han mindre värd än alla andra för att han var full?han kunde ha skadat sig mycket men ingen brydde sig alla vände ryggen emot eller bara stirrade när han låg hjälplös på golvet, jag blev äcklad det var vuxna människor som stod med avsky i blicken mot stackaren när han låg där, som att dom aldrig varit fulla?eller kanske den gången de ramlar omkull ska folk bara stå och stirra som att människan e dum i huvudet för att fötterna inte höll dom på jorden den sekunden?

V17

Vecka 17

Barnet:

 

Cirka 18 cm mellan huvud och fötter. Vikten är 90-120 gr. Könsorganen är utvecklade. Kroppen är tunn. Armar och ben är s pinkiga och det mesta av skelettet består fortfarande av brosk som är mjukt och böjligt. Barnet saknar nästan helt underhudsfett. Ögonlock täcker ögonen och de kommer inte att öppnas förrän i vecka 26. Barnet upplever sin omgivning och kan reagera på det som händer på utsidan av magen. Det kan rycka till vid plötsligt höga ljud men lugnar sig oftast vid ett rytmiskt gungande. Barnet har än så länge stor rörelsefrihet inne i hinnsäcken. Ibland blir det en knut på navelsträngen. Det är ovanligt men betyder ingenting eftersom navelsträngen är spänstig och väldigt elastiskt. Barnet väger mer än moderkakan och nu börjar det definitivt synas att du är gravid. 

Hjärnans utveckling är intensiv under den andra trimestern. Den skyddas av löst sammansatta skallben. Dessa sluter sig så småningom men fontanellerna, de stora mjuka ytorna mellan skallbenen, kan finnas kvar till dess att barnet är två år

 


Morgontrött!


God morgon, idag är jag såå trött, men ja dricker lite kaffe nu så jag blir nog piggare, har börjat bli sugen på kaffe nästan varje morgon igen! Blev ganska sent från restaurangen igår, vi var på Porto Cervo som ligger på timmermansg. helt otroligt ställe supergod mat härlig personal härlig stämning och den härligaste inredningen. Allt var perfekt där, och vi hade jättetrevligt. Idag däremot var jag tvungen att vakna tidigt jag ska träffa Sandra i stan snart och vi ska fika och käka lite bara umgås!

Ikväll, italienskt!

    
Hola! Ikväll är jag helt slut! har vart i stan lite idag igen, min kamera var tvungen att laddas så ja ska visa er lite från min shopping igår och idag senare! Nu sitter jag i soffan och är heeeelt slut, men måste strax ta och fixa till mig lite vi ska gå ut och äta middag ikväll.. Italienskt blir de! mmm,buona sera i miei amici!

Should they stay or should they go?


Yesterday´s

 


top model klockan 8:00?

                            


God morgon vänner jag är nyvaken. Satte precis på tv:n, och den visade top model klockan halv nio på morgonen?tidigt..är det de skolbarnen kollar på innan de går till skolan nuförtiden?för 12 -15 år sen när jag tittade på kanal3 klockan 8 var de snurre sprätt dom visade. 

Real housewifes OC!


Mitt nya favoritprogram haha! Ni ser ju själv hur inbjudande det ser ut!
Nej men får vänta till ikväll för att se det igen. Nu ska jag möta upp en tjejkompis i stan måste köpa lite mamma kläder!Om jag hittar ngt, ska kolla lite på topshop tänkte jag dom har ju bra mammajeans..ses sen!

Today







                            


Vart lite överallt idag, sen åkte vi hem och hämtade Leo(hunden) så fick han köra till djuraffären haha, han älskar att köra bil, där var de hundfest han fick i stort sett allt han nosade på, supergullig kvinna som jobbar där, så snäll hon ska alltid bjuda hunden på godis också! 


Buon giorno


Bild från igår v.16(morgonbild)

Förra veckan(15)kvällsbild

Vecka 10

Vaknade till solen idag!känns ju annorlunda, drömt massor av konstiga drömmar inatt, men det har jag gjort varje natt på senaste tiden, läste lite om att det är normalt att man gör det när man är gravid. Kollade på lite gravid bilder från v16 som folk skickat in, det finns superstora magar och super små så klart men jag som trodde min var stor(nog bara för mamma säger det). Kul att alla är olika, ska visa några olika veckobilder på mig.

Cocoa

Den här andvänder jag på magen varje kväll efter duschen!Sägs att kakaosmöret gör huden mer elastisk så man inte ska få bristningar, sen sägs det ju också att det inte spelar ngn roll om man smörjer sig eller inte att allt beror på hormoner i kroppen. Jag kör på den här iaf den gör ju huden mjuk och len och man kan alltid hoppas den kan hjälpa till att förebygga mot bristningar. 

my cup of tea



Har ganska nyligen kommit hem, vart hos svärmor och ätit sen lunch och massa andra godsaker med! höll nästan på att missa Gossip girl haha jag är som besatt kan inte missa ett enda avsnitt, så var det sista avsnittet idag! Oh lord, undra hur länge jag måste vänta nu.. sitter här med en kopp chai nu, och relaxar, helt enkelt.
XOXO gossip geek

God morgon, Kalimera,Buon giorno,Buenos dias,Günaydin!


Bjuder på bebismagen i nyvaket tillstånd..

Min bebis och min mage växer så det knakar just nu..Pratade förlossning igår och fick lära mig att man kan låta väldigt..annorlunda när värkarna kommer,jag skrattar just nu när jag skriver det skrattar när jag tänker på det för det lät så otroligt kul igår, synd att det inte är lika kul när man väl låter! Känns skönt att jag fick höra att jag inte ska oroa mig heller, men jag är inte alls orolig inte än det kommer säkert senare, lååång tid kvar nu.Ja startar den långa väntetiden med en frukost nu.

Sverige - Danmark

Kollar hela Sveriges befolkning på fotboll nu eller?Min kille är arg och kallar de sopor osv, han vill att Zlatan ska "dundra" in ett mål. Det enda jag vill är att smaka på en sån här

Måste till ica och se om dom har uppdaterat med denna.

Jumpsuit



Är sugen på jumpsuits till sommaren, finns de ens för gravida?Är rädd för att man kan ha den i en vecka och sen resulterar det i ngt sådant man kan koppla till ice t´s tjej coco eller kanske skavsår i rumpan?




mama och baby meeting

Idag har varit en underbar dag hittills, åkte till stan åt en lunch på wok house med min man och hans vän, sen träffade jag upp en gammal vän som jag inte sett på ett år nästan! Hon har fått en liten pojke som var den sötaste och charmigaste jag träffat!Mitt hjärta slog lika fort som min bebis hjärta tror jag,(ca 150 slag i min)?!snabbt iaf, man blir så sugen på att det ska vara klart när man ser dom små, så söta!Jag tyckte att han var så liten,pytteliten och så små händer och fötter och ben ja allt e gulligt,hon tyckte att han blivit stor?!Förstår inte att jag snart har min egna i min famn? Hon var lika snygg och lika smal som vanligt fast det var 2 månader sen han kom,lilla Adem.(tror hans namn stavas så). Önskar jag hade lite bilder att bjuda på men jag och ta med kameran ut är ingen bra kombination, måste bli bättre på det.Imorgon. Nu ska jag äta lite maryland cookies och titta på tv.. 

v16


Glömde nästan lägga upp vecka 16 den här veckan!


Barnet:

Ca 14-15 cm lång och väger ungefär 100 gram. Muskler och ben bildas, likaså naglarna. Barnet har ögonbryn och man anar ansiktsdragen. Det kan suga på tummen och svälja. Mängden fostervatten ökar för varje dag och barnet har allt mer rörelsefrihet. En del barn får hicka när de dricker fostervatten. Det kan kännas i hela magen, speciellt när barnet blir större längre fram i graviditeten. Det tömmer sin urinblåsa ungefär en gång var tredje kvart. Fostervattnet är sterilt och omsätts på några timmar. Vi människor lever ett liv i vatten under våra första 9 månader. Huden skyddas av fosterfettet. Ansiktet har fått små hår och hela kroppen täcks av ett fint dun. Runt vecka 16 blir de första finare, så kallade lagunohåren, något grövre och tydligare. Hårstråna får sin färg. Barnet rynkar pannan och huvudets diameter är ungefär 30 mm.

Mamman:

Det lilla, mycket omogna barnet rör sig hela tiden. Är du omföderska kan du med största säkerhet uppfatta rörelserna redan nu. Ligamenten som håller livmodern på plats stramar ibland. Det kan upplevas som en huggande eller stickande smärta i sidorna vid häftiga rörelser eller om du nyser eller skrattar. Du kanske svettas mer än du brukar göra.


Morning!

Vi åkte aldrig till woken igår woken kom till oss och de gjorde härliga vänner också!Jätteskön kväll, är super trött känns lite som att jag inte riktigt vaknar till ordentligt. Var nyss och köpte lite bröd och har ätit  frukost,ska  in i duschen nu och se om jag blir piggare!

Nu sticker vi och käkar lite wok!


Granatäpple



Mmm, sitter här med ett glas granatäppeljuice,va helt okej smaskigt faktiskt, ska jag dricka juice eller saft föredrar jag ananas eller lemonad. Har varit i stan idag, och i Nacka forum, första gången jag åkte till nacka forum, finaste centrumet enligt mig faktiskt. Väldigt mycket barnfamiljer och bebisar överallt där inne, barnvänligt centrum haha bra att veta när bebis kommer,nu ska jag försöka få min man att sluta arbeta så vi kan äta middag!

Mamma mia!

Blir knäpp..Kan inte ens lämna min kille ensam hemma i fem minuter för han har övernaturliga krafter som gör det stökigt hemma.Igår var han hemma ensam en hel dag.Det säger väl allt .

God morgon!


Blev sent från kalasfirande igår,men det var jättetrevligt där. Kändes som jag bara åt hela dagen, MEN jag glömde kameran, så det var synd,hoppas på bättre minne nästa gång. Sandra som fyllde år fick lite mammakläder i present av mig, det behövs nog för henne nu hehe, hon är i 6:e månaden med stor mage!Jaja nog om de nu håller jag på att tvätta tidigt på morgonen ska iväg med min kille till stan strax..

kalasdag



God morgon nu känner jag mig lite stressad, ska iväg på en födelsedagsmiddag/fika/kalas hehe vad man nu ska kalla det, så måste springa ska försöka fota födelsedagsbarnet haha.Paparazzipower.
Återkommer nog ikväll..Bye friends

Today


Today´s at H&M

Blev present till Sandra,och till mig- mammalinnen och discolinne idag på min turboshopping!
Nu ska jag iväg till en vän och umgås lite var ett tag sen vi sågs!
See u!



ingen nattuggla





Jag är en morgonmänniska, Vi ses imorgon.Godnatt!



Paris hilton the debbie



Satte precis på 3an och såg att Paris Hiltons nya serie börjat som handlar om att hon ska hitta en ny "best friend", det första jag ser att hon säger är att hon inte vill vara kompis med ngn "debbie" (=desperat) hahahaha undra vem som är en debbie och om man inte själv är lite debbie för att göra ett program att hitta en bästa vän hahaha jag orkar inte kan de bli löjligare.

Mega trött


Gammal bild på Leo och hans ex när dom badade!Haha



Ikväll känner jag mig helt slut! Har vart överallt idag,och ändå har jag ärenden kvar!Tänkte jag skulle göra allt jag behövde idag och slippa tänka på de resten av veckan. På torsdag fyller min vän Sandra år, måste hitta en present till henne så de blir att leta lite i stan imorgon efter ngt som passar henne.Inte det lättaste. När jag kom hem idag så kände jag att jag behövde lite nöje så jag badade hunden finns inget roligare än när man badar den knäppa lilla hunden han springer runt i hela lägenheten som en galning, allt han gör är sjukt konstigt efter han fått ett bad så det blev verkligen ett gott skratt haha. Nej nu ska jag titta lite på tv och slappna av efter maten..Byee

Bebis simmar runt?

Jag kände rörelser i magen för första ggn igår! Helt otroligt,låg på rygg i soffan och pratade i telefon med en tjejkompis som också är gravid 2 månader längre än mig, när jag känner hur det "trycker" utåt i magen, sen känner jag att de rör sig och bökas där inne i cirka 30 sek till. Det var helt galet, jag sa till henne på en gång hur de kändes var  så man blev tårögd, hon sa att hon hade känt precis detsamma..Underbar känsla. Jag vet dessutom att den lilla rör sig en hel del därinne,fast jag inte känt ngt tidigare, när jag var på ultraljud i vecka 13 så sprattlade lilla livet hela tiden!

Jag är såå glad idag!

Nu sitter jag här och dricker lite morgon kaffe, för ovanlighetens skull, jag drack väldigt mycket kaffe förut men i början av min graviditet fram till vecka 12-13 ville jag inte ens känna doften av kaffe, nu är det bättre men fortfarande inte så sugen kan hända ibland, som nu!

Hej mina vänner



Jag är äntligen hemma efter en lång dag i stan! Handlade lite men killen hann med mest shopping, kändes som jag hade huvudet fullt av tankar massa att skriva men när jag satte mig här så blev det helt tomt i bollen?!Har nog druckit för lite vatten idag också känner mig lite vimsig, Ska laga mat nu och klippa killen, så återkommer jag senare.Hejdå mina vänner.


RSS 2.0