kvällspromenad

Var nyss ute på en kvällspromenad med hunden och min kära..Känns lite som att klockan står stilla när de blir sommar.Så undra vad man ska göra här näst, mysa lite kanske!


Caroline!

Idag åker min älskade vän Caroline till Libanon.. Hon är inte tillbaka förrns augusti, kommer sakna henne otroligt. Hon ska ha sitt bröllop där, och jag kan inte komma jag önska ja kunde men jag får helt enkelt kolla på bröllopsfilmen när hon är hemma, syrian+ bröllop =klockrent! Jag önskar brudparet all lycka!

jag ser ut som en hamster här..hmm, men de bjuder jag på

hola amigos

Kom nyss från taco bar, käkade lite nacho, burrito nu blir de siesta ciaoSöndag mina vänner, söndag

Söndagar brukar ju vara ångestdagen, dagen innan en helt ny jobbvecka, den dagen man vill spola tillbaka till fredag och ha en helg ledigt till, inte minst när det är sånt här väder. Jag njuter av söndag idag, om ja ska jobba eller inte, min älskade har varit bortrest i helgen, äntligen kommer han hem! Jag har saknat honom extremt, så de här är en skön söndag för mig! Ska nog till stan senare, och så får man inte glömma sin älskade mamma idag! Men just nu ska jag bara sitta här nyvaken med min frukost och min morgontrötta hund(iaf trött efter han väckt mig).

Gokväll

Har en fruktansvärd huvudvärk ikväll! Så de blir lösgodis,jordgubbar och lite nötter och en bonaqua kvällen till ära..Nu ska jag leta igenom kanalerna efter en bra film!

yassou

Är tillbaka till sverige nu, skämt och sido de är en riktigt skön sommardag idag,helt vindstilla. Om mina bröst börjat producera bröstmjölk nu lär ju den blivit sur i den här värmen.Måste tillägga den här tunna "randen" gravida brukar få på magen från naveln, upptäckte jag nu att jag fått väldigt väldigt svagt, efter jag va i solen ett tag..Syns inte på bild så ja kan inte visa. Nu har jag lite att fixa!

varmt

Det är riktigt varmt idag! skönt, ska ut i solen låtsas att vi är i cypern.. Laga en souvlaki..


Good morning sunshine!

Igår vart en lång men härlig dag var hos mamma länge färgade hennes utväxt, klippte henne och vi åt  och åt och åt..det var mysigt.Sen träffade jag en kär gammal vän!Underbar dag helt enkelt. Och nu ska jag gå och morgonhandla i det här härliga vädret undrar om man kan gå i tshirt nu?

Bjuder på en bild på min kära vän liv här!

Ändtarmsblogg?

förstår inte riktigt varför de ligger ändtarmsreklam på min blogg?Haha, de va kul att se lite av min humor,nu har jag inte tid ska äta lamm, och jordgubbar efter det! Ses sen bye ändtarmsblogg.

Nu bär de av..

Nu sticker jag snart måste väcka min älskling först, och lämna hunden till kusin hon ska vara hundvakt idag!God Morgon!

Ja jag är nästan alltid uppe med tuppen händer att jag är uppe innan tuppen ibland också. Jag är ledig förövrigt.. till och med hunden sover. Idag ska jag till mama har saknat henne! Så nu en dusch lite fix och trix så e ja redo för mamma!Pregnancy blog! Vecka 15

Vecka 15
 

Ditt förstorade hjärta har nu en 20 % högre kapacitet, allt för att klara syretillförseln till dig och barnet. Runt vecka 15 kan man utföra fostervattensprov för att upptäcka eventuella kromosomrubbningar, som Downs syndrom. 

Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen. 

Hörseln fortsätter att utvecklas och i mellanörat börjar ett antal mycket små ben att hårdna. Eftersom hjärnans hörselcentrum inte har bildats än, är barnet inte medvetet om alla ljud. Fostervattnet som finns runt barnet leder dock ljud, så med tiden kommer barnet att börja uppfatta din röst och dina hjärtslag. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna producera svart pigment. Fostrets längd mäts vanligen inklusive ben från vecka 15 av din barnmorska. De första 12 veckorna var  väldigt härliga de med om vi bortser från 2 veckor av illamående från morgon till kväll men jag ska inte klaga inte en enda spya har jag vart med om under min graviditet!Vecka 15 är här och magen bara växer!


En v15 bild på magen från ikväll också, hunden vill också vara med.

Datatekniker?

Jag har gett upp designbloggen haha! Får helt enkelt se ut som den gör tills jag själv lärt mig ngt i bloggvärldens rymd, det kommer helt enkelt. Om några månader har jag lärt mig fick jag höra..månader!

Mysig blogg..

Tror jag måste hämta en datatekniker för att få den här bloggen att kännas lite mer trivsam.
Återkommer snart.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0