Wet look

                             
Varmt varmt varmt! Inte nog med att det är närmare 30 strecket utanför mitt fönster så är det säkert närmare 60° i min lägenhet! Solen har legat på hela dagen, och nu har jag ugnen igång på full värme, jag smälter här inne! Tog en svalkande dusch nyss och forstätter kvällen med en wet look.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja man blir tydligen känsligare under graviditeten .. & då har man ju redan ont i resten av kroppen , så man behöver egentligen inte fler jobbiga saker ;) hih ..



ja det är ju så med bristningar , och jag hoppas verkligen mina försvinner & knappt syns sen .



uschjag vet inte om svedan lagt sig , snarare värre , men det ger väl sig snart ! :) Hoppas allt är bra med dej & bebben i värmen .

2009-08-09 @ 18:26:50
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: jessica

Sv: Hihi, visst är han ;). Tack så jättemkt! :D

2009-08-09 @ 19:58:13
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: Liw

Jo de är ju det :)

Roadtrip by buss och tåg dock, sålde bilen i oktober så nu är vi beroende av andra och statliga resesätt :( Blir första och sista gången... ^^



kram kram

2009-08-09 @ 20:12:05
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: Pety

Jaa, det är jättefint.. men som sagt det är svårt att klä sig. och mååånga ggr har jag bara gett upp å stannat hemma ist för att gå ut.. bara pga att jag blir så jäävla less då man känner sig så otymplig i allt. haha. aa ok så ni ska få en flicka, vad kul :D namnen är hemliga kanske? neej alltså. jag har varit på två ultraljud. första gången var det för tidigt för att se. andra gången var jag i v 18-19, var gaalet spänd på att få veta hahah, ville verkligen. men sen när hon började kolla på bilden.. hon bara: men ojdåå, bebben vill verkligen inte visa, hit å dit. sen hon ba: jaa alltså, jag vågar inte skriva kontrakt på det, men det ser ut som en liten flicka. eller jaa, det är iaf det jag kan tänka mig.. jahapp, tänkte jag. å var då inställd på en flicka. men min moster som varit bm, sa att jag har killmage blablablaa... å att det är nog en kille, för könsorganen på dom är lika stora fram tills vecka nånting?! haha. fett yrt nu jag vet, jag är yr själv :P men iaf, jag vågar inte köpa varken tjej eller killkläder. köper bara neutralt.. tråkigt men men :( vågar ej, kul om man köper jättemkt tjejsaker så e de en pojke?

2009-08-09 @ 20:20:11
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Pety

ojjj, sån lång kommentar har jag aldrig skrivit förr, haha. passa dina ögon så du ej får typ läskramp haha! :P

2009-08-09 @ 20:20:37
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Soetnaus - mamma till neo!

fina bilder :)



Jo här mår vi alla bra :) är lite smått sega bara men de är något man får ta i början, måste försöka lära lille neo vad som är dag o natt ;) hihi... vad händer i veckan? :D kramar

2009-08-09 @ 23:55:27
URL: http://soetnaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0