BB väska

Ja jag känner mig lite seg på att packa BB väskan, men när jag nu hittade en lista på vad man ska ta med sig där i kändes det som otroligt mycket. Behöver jag en resväska för BB vistelse?! Hjälp mig nu vad ska jag packa ner?


Kommentarer
Postat av: Carita

Något jag kan rekomendera är mjukiskläder speciellt byxor & trosor något par, (speciellt om vattnet går före du åker för det rinner verkligen mkt), tofflor, mjukt toapapper, kläder åt bebisen,hygienartiklar, stora bindor, kamera & såklart alla vikiga papper! Jag packade även med nå snacks & lite smink för hemresan så man inte skulle se helt sliten ut ;) haha . . Inte för att jag brydde mig så mkt om det då ändå men kan ju vara kul att fixa sig lite fin :) Hoppas det hjälpte lite. Kramar

2009-11-10 @ 11:18:20
URL: http://caritaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag hade packat ner alldeles för mkt, använde inte ens hälften i den. det som gick åt mest för oss var kläder till den lille för han bajsa ner allt typ. för det första gick allt så fort så musiken vi hade med hann vi inte få på o tidningarna o kortleken var oxå bortkastat. egentligen finns allt du behöver där, fast ngt skönt att ha på sig efter ska du nog ha med dig för sjukhusrockarna e inte världens snyggaste (dock väldigt sköna) o ett par sköna inneskor. en filt till lillan kan vara mysigt, egna värktabletter för en del är väldigt snåla med de. o glöm inte kamera o laddaren till mobilen! vi hade lagt in några filmer i datorn som vi kolla på medans han sov för vi var inte så pigga på att sitta ute i sällskapsrummet med alla andra. där fick du lite tips iaf =)

jag hade inga direkta känningar att det var på g förens samma dag han kom o då trodde ja bara att det var sånna förvärkar som alla prata om så ja blev mer lr mindre tvingad att ringa min sambo o åka upp till förlossningen av en kompis o det var väl tur de för efter några timmar var han ute så packa nu din väska, de kan gå fort ;)

lycka till när det blir dax!

kram

2009-11-10 @ 11:20:45
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: L * med bebis i magen

mysigt att packa BB väskan, läängtar =)

2009-11-10 @ 13:22:55
URL: http://diiorkiss.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag har packat min bb-väska nyligen och har en lista på min blogg; http://fairfriday.blogspot.com/2009/10/sondag.html



lycka till! :)

2009-11-10 @ 13:23:43
URL: http://fairfriday.blogspot.com
Postat av: Jen

Hehe ja det måste du verkligen ta och göra :D, den är sååå sevärd!

Asså min graviditet har varit super bra allt har gått jätte bra och så men det har gått sjuuuukt segt tycker jag, känns som om jag har varit gravid i typ tio år :P, hehe nä men skönt att vara nära nu äntligen! Och ändå e du närmre :P. Men hur har din grav varit då? vad är skillnaden från första?

2009-11-10 @ 13:32:02
URL: http://thej.blogg.se/
Postat av: Linda

den här sidan har rätt fina barnmöbler o mkt mera roligt att kolla på: http://www.shop.sakerochsockor.se/

kom på att inte skickat över den än till dig.

kram

2009-11-10 @ 13:35:54
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Apan

BB-väskan alltså!

Jag är också lite seg på att packa den.



Sist gick allt ganska fort. Vattnet gick och SÖS ville att vi skulle åka upp. Rafsade ihop lite saker för nöjes skull. Vi kunde inte tro att det var dags och var helt övertygad om att vi skulle få åka hem igen.



Jag kan varmt rekomendera:

- ett par sköna tofflor eller strumpor. Risken att det blir en stunds vaggande i korridorerna är nämligen ganska stor.



- ett skönt stort linne, jag hade på mig mitt egna myspyslinne när jag födde Toddo. Sjukhuskläderna är allt annat än bekväma.



- min egna insovna kudde. Det kändes skönt att få ligga på den, den luktade hemma och är extremt skön.



- gottegrejer. Jag åt krispiga gröna vindruvor och åt choklad.



Nu är det alltså snart dags att packa väskan igen. Idag är det 17 dagar kvar :)

2009-11-10 @ 14:49:39
URL: http://guldgris.wordpress.com
Postat av: Sofia - 19 & Gravid

Verkar som att du fått bra med tips här :) Jag håller på och filar på min "lilla" lista också.. Känns som att jag ska flytta till BB för gott?! Men jag tar nog hellre med mig för mycket än för lite. kläder och mat till gubben som också ska stanna får ju inte glömmas!

2009-11-11 @ 00:11:53
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Liw

Håller också på och funderar på BB-väskan, vissa verkar ha en hel hockeytrunk packad, nöjer mig med ganska lite, om jag saknar nått får sambon ta med, för han kommer mest troligt ändå måsta åka hem på nätterna så det är ju ingen panik :)

Men det första jag packade ner var öronproppar.Tror det kan vara viktigt att få sova ordentligt första natten och om man får dela rum med en massa andra är nog det svårt... Det andra var vetekudden och värmeljus :D



Stor kram

2009-11-11 @ 15:35:10
URL: http://preggomonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0