Domningar i låret!?

Nån mer än jag som känt av domningar i låret? Det har kommit och gått sen förra veckan och är otroligt obehagligt! Gör lite ont men mest obehagligt som sagt. Endast i mitt vänstra lår, och hon ligger nu med ryggen åt vänster så jag antar att min bebis ligger och trycker på någon nerv.

Kommentarer
Postat av: Liw

Hallå :) Jo det är nog bara magen som växer, men det är inte skönt :( Känner igen det där med domningar, jag domnade i hela nedredelen av kroppen ett tag och då sa min BM att det troligtvis var bebis som snörpte av blodförseln alternativt någon nerv ( fast då ska det mer sticka/bränna) så det blir så :S Inte skönt men inte farligt heller sa hon :)Trevlig kväll!

2009-10-20 @ 21:17:45
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: karolin

Hehe ja det är sant. Tänk om jag kunde uppskattat min ogravida tutt-size då när jag hade den, lika mycket som jag gör nu. Förut var de ju nåt annat fel på dem haha. Jaja, man ska väl uppskatta sin kropp medans man har en (lättare sagt än gjort som vanligt :P )Domningar i låret har jag inte haft men jag hade någon skum känsla i jumsken imorse. Det kändes som kramp fast ändå inte riktigt. Men det har gått över nu iallafall så jag hoppas att det inte kommer tillbaka för det var också obehagligt :S

Kram

2009-10-20 @ 21:34:20
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack så mycket! :) Det är verkligen WOW!

2009-10-20 @ 23:29:13
URL: http://viskablitre.blogspot.com
Postat av: cecilia

oj va läskigt att benet domnar.. ja tänk va mycket plats barnet tar.. jag undrar hur alla organ ligger där inne nu haha. lite huller om buller.nej färgen luktar nästan ingenting, det är en vattenbaserad färg så man får måla flera flera lager me jag vill inte ha en stark för adems skull. åh jag är så nöjd nu hihi=)hoppas vi ses snart! <3

i helgen.. =) hihi

pusssssssssssssss

2009-10-21 @ 10:03:21
URL: http://ilacila.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej!

Jag har liknande problem, brukar få stickningar i låret ibland när jag sitter eller ligger på ett visst sätt... Men det är säkert som du skriver, en nerv i kläm!

2009-10-21 @ 11:59:35
URL: http://fairfriday.blogspot.com
Postat av: jen

Jag har liknande problem men jag får det i armen istället det är super jobbigt och gör att jag får sömnlösa nätter :S.

2009-11-01 @ 12:20:13
URL: http://thej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0