Känner mig

 

Känner mig hormonellt svajig idag. Såg en man som trillade på sin cykel idag, jag fick ont i hjärtat. Får det fortfarande när jag tänker på honom, men det gick bra. Nyss kollade jag in videon med Ken Ring från nyhetsmorgon när han sjöng för sin syster. Vad jag grät, det gjorde ont i ansiktet för att jag inte skulle stortjuta. Var svårt att sluta gråta också och undrar varför det gör ont när man inte släpper tårarna helt?När man gråter ut de sakta? Jag har iaf haft en underbar helg med underbara personer. Kameran ville inte riktigt vara med för batteriet tog slut men den laddas nu så jag kan bjuda på ngt sen, nu ska jag handla för en maräng swiss!

Kommentarer
Postat av: Pety

Hehe tack gumman, snällt sagt :) din oxå!

2009-08-23 @ 20:03:32
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: M -- Har en liten bebis i magen!

hihi ja killar o deras ideer, jag hoppas vi köper en billigare soffa nu när man skall ha barn o sen har vi 2 hundar som älskar soffor så då e de inte så skoj om dom blir förstörda direkt o kostar för mkt. Kram

2009-08-23 @ 20:50:02
URL: http://bebisdecember.blogg.se/
Postat av: Liw

Ja du, vem är inte hormonellt svajig. Hela den här helgen, eller egentligen veckan, har varit en cocktail av hormoner och känslor :(



Hur mår magen? Kram

2009-08-23 @ 21:58:43
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: jennie

Usch ja , en del dagar blir ju bara mer "hormonellare" än andra , :(



Njae , ingen direkt rand över magen , bara mer hår över lag tycker jag , sånt där små luddhår , fast det är bara jag som märkt det , som ligger & stirrar på magen hela tiden .. :)



Ja , visst är hösten underbar , och nu ska jag förhoppningsvis lyckas plocka in en del av den i vårt sovrum! :) vi får hoppas jag lyckas ..



Massor av kramar till er ! :)

2009-08-23 @ 22:11:55
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Cec

de där har jag också undrat över..det gör ondare.. jag tycker det är jobbigt att gråta överhuvudtaget! konstig grej egentligen.. det rinner vatten ur ögonen..

2009-08-24 @ 09:56:17
URL: http://ilacila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0