Långt hår som mamma

Många är det som kommenterat om min lilla Isabellas frisyr!(jag förstår) Mycket hår, kalufs, peruk osv! Ni är inte de enda, alla har något att säga om hennes lilla mjuka mysiga frisyr! Sitter och försökte knåpa på en förlossnings berätttelse och något som jag kommer ihåg starkt var när hon precis kommer (ut) och barnmorskan utbrister 'HON HAR LÅNGT HÅR SOM SIN MAMMA'! Något jag inte kommer att glömma, hade de inte gjort så galet ont hade jag nog fnittrat lite, men jag hade ju inte ens tillgång till lustgasen just då så..


Kommentarer
Postat av: Anonym

allt går jättebra här , hos dig också ?Ja , tiden går på tok för fort . Det är sjukt alltså !Kramar

2009-12-01 @ 18:57:40
Postat av: Jennie

Det var jag som skrev kommentaren , glömde fylla i mina uppgifter ! hihi

2009-12-01 @ 18:58:42
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Pety

Hihi jaa det var jättefint faktiskt! men hon kommer snart växa ur alla. lite trist, men bara å köpa nytt fint. hur stor var din lilla Isabella när hon föddes? :) fast iofs de kommer du ju ta med i berättelsen sen!

2009-12-01 @ 19:17:54
URL: http://petisa.blogg.se/
Postat av: karolin

Hon är JÄTTEsöt med allt hår! Min bebis kommer säkert bli flintig eller nåt för både jag och pappan har skittunt hår som knappt existerar haha.Jag är också jättenyfiken på vad det blir för nån bebis jag får, men jag tror starkt på tjej, även om jag drömt ett par ggr nu att det blir en kille. Det spelar ingen som hellst roll såklart men jag vill ju gärna ha gissat rätt sen bara för att kunna skryta om att "jag visste minsann hela tiden" haha :Pkramar

2009-12-01 @ 20:24:44
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Liw

Det där med hår är lustigt, i alla drömmar jag haft om ärtan hittills så är håret det jag kommer ihåg mest och det som är detsamma från dröm till dröm :-) Får se hur det är när den kommer ut :)Har legat sjuk så därför mitt svar kommer sent, men som svar på din fråga ang förvärkar så har de känts som intensiva menskramper ända fram tills i lördags då de ändrade karaktär och blev intesivare och gjorde rent ut sagt ont. Hur känns förlossningsvärkar? ;-)kram till både dig och din "långhåriga" avbild :)

2009-12-01 @ 20:46:06
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: emma

jo.. hur mycket vägde hon när hon kom;)

2009-12-02 @ 00:25:32
URL: http://themami.blogg.se/
Postat av: mina

God eftermiddag söta..Söta bilder på dig & din dotter..Så mycket hår hon har :) Hade du mycket halsbränna den senaste tiden...för de sägs att det kan bero på mycket hår på bebisen..ska bli intressant att se :) Ha en skön onsdag.kram

2009-12-02 @ 14:14:14
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0