Good morning!

Good morning! Hunnit med ganska mycket den här morgonen, håller på att tvätta vart ute med byrackan i regnet och gjort frukost, sov väldigt dåligt i natt, drömt massa läskiga drömmar, Zeynep måste nu ta fram boken så vi får se varför jag drömmer på detta viset? Och varför kommer jag ihåg mina drömmar(även fina & bra) Varenda natt när jag aldrig brukade komma ihåg de innan jag blev gravid?

Kommentarer
Postat av: J o s e f i n e

Okej, jag vill också ha en sån livlig bebis.. Men eftersom jag känner den någon gång varje dag så är jag inte orolig. Fast det är nog inte mest på kvällen, lite när som är det. :D jag har också sett utanpå magen vid några tillfällen.



Ja det har vi, eller ja ett färdigt flicknamn har vi bestående av, mellannamn, tilltalsnamn, mellannamn, efternamn :P Hihihi.. Men inte något pojknamn. Hade ni några pojknamn som ni kan dela med er av? ;P Jag längtar så till den 10.e augusti när vi VET!



Har ni några färdiga flicknamn? Vart bor ni?

Postat av: Sofia 19 & Gravid =)

Tack så mycket =) Vilken vecka är du i?

2009-07-07 @ 09:59:57
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Sofia 19 & Gravid =)

hallihalo :) jag svarade till fel =) hehe. Men visst var ugsen fina? När har du bf?

2009-07-07 @ 10:00:56
URL: http://sofiahivall.blogg.se/
Postat av: Louise, 16 år och gravid

det står länk nedanför krämen.

Okej, själv har jag då bf 2/11 :) Jag bara längtar!

2009-07-07 @ 10:26:12
URL: http://kramigungmamma.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hejsan , Nu är jag klar , så nu får du kika :)

Jag hoppas verkligen du blir nöjd . Kan ändra lite smådetaljer åt dig och sätta in besöksräknare om du vill det ! :) Hör av dig via mailen ! :)

2009-07-07 @ 10:31:46
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Jennie

Ang. drömmar , man minns drömmarna mer när man är gravid , du kan drömma hur hemska drömmar som helst , jag tror det är hjärnan & psyket som omedvetet ställer in sig på något vis att vi ska få barn , eller kanske det bara är en grej jag har fått för mig , men jag tror jag har läst det någonstans ! haha

2009-07-07 @ 10:33:30
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Cec

aa bra med hiss! gå i trappor med barnvagn är skitjobbigt .. är det en 3a ?

vi blir borta i 2veckor=)

2009-07-07 @ 10:40:55
URL: http://ilacila.blogg.se/
Postat av: Marlene

Ja drömma det gör man verkligen under graviditeten! :)

Kram..

2009-07-07 @ 10:48:31
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Amanda

Dermanord har jag köpt i en liten hudvårdsbutik inne i Halmstad som heter Anette och Maries hudvård. Det är ganska dyrt men min pojkväns brors fru använde "Lovely Mother" under hela graviditeten och fick inte en enda bristning! Sån tur får man ju hoppas man har.:)



jaha okej, jo det är klart. Kroppen måste ju förbereda sig på mer eller mindre allt. Jag vet inte, jag har hört att det bra att röra på sig så jag ska jobba lite på det. Har tränat på kondition fram tills för en vecka sen. Än så länge blir jag noginte sjukskriven och lär inte bli det heller eftersom jag är arbetslös i september och oktober, och har semester i augusti.



Ja man får ju hoppas att man hinner förbereda sig lite mer. Jag var ju inte riktigt redo för det här så hade vi väntat fem år (som planerat) så hade det nog varit bättre. Men allt löser sig:)

Ja jag vet, det är jättespännande att läsa hennes blogg!

KRAMAR

2009-07-07 @ 14:03:01
URL: http://amandasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0