Mamma kläder och cookies


Kom precis hem. Var lite i stan och kan säga att de fått in massa fint på mamma avdelningarna på h&m och topshop, själv har jag alltid otur med att jag inte får tag på de små storlekarna men är man en Medium eller 38 finns det fortfarande kvar mina gravida vänner så skynda er!För det går undan! Till kvällen har jag också en massa godsaker hemma nu som cheesecake, cookies och brownies mmm..Jag är på och provsmakar lite på varje!Snart är jag väll en 38:a och får tag i ngt snyggt på mammaavdelningen.


Kommentarer
Postat av: karolin

jag skulle vilja kolla könet men man får inte det här :( och killen vill inte betala för att få veta, så jag får snällt vänta :)

Vi har varit på ett ultraljud tidigare men det är ändå lika spännande tycker jag!Hur mycket som hellst har hänt sen sist, vi gjorde nupp i vecka 13.

2009-07-13 @ 19:10:30
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Patricia

Hehe tack, ja hon är för söt min lilla Elina =) Jo jag hade en kanon graviditet förra gången kan man säga. Liten mage hela vägen vilken resulterade i inga bristningar eller så... men vänta bara nu =) kommer få det jobbigt nu bara för det hihi Jättekul att följa varandra!!! Följer dig med bloglovin ;D

2009-07-13 @ 19:15:20
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Emilia

jo min förlossning gick helt okej! vi åkte in vid tolv på natten, och sen var hon ute vid tolv på morgonen, eller jag på förmiddagen! :) de låter ju länge men jag blev så snurrig av lustgasen så hade inge tidsbegrepp alls :) Skönt!



2009-07-13 @ 19:24:07
URL: http://apriiil.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Vi har köpt de på mekonomen och ska tydligen vara bra. De fungerar i alla fall då han somnande gott när det var världens volym! Oj att du kan hålla dig! Jag handlade hela tiden tycker jag! haha.

Ååh så gott det där såg ut!kram

2009-07-13 @ 20:18:40
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman...Hoppas att du får en skön tisdag..Bättre än mig..mår inte helt hundra..halsont & allmänt trött i kroppen.,Ja livet måste gå vidare hur hårt det än är...Allt kommer finnas kvar i våra hjärta..Men efter allt berarbetning så kom glädje ur det med en livlig bebis i magen som tittar ut till lucia ca..:) Ha en skön tisdag..Vaet ni vad du bär på ? kram kram

2009-07-14 @ 07:52:39
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Soetnaus

ojoj första 30 veckorna typ så mådde jag skit åt skogen ;) början av graviditeten bodde jag tyvärr inne på toa :( så mkt spydde jag... suckar men nu mår jag bättre ^^ går in i vecka 40 idag så jag hoppas verkligen den kommer ut snart :) hihi...



händer de något kul idag? ^^ kramar

2009-07-14 @ 08:17:24
URL: http://soetnaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0