Bang bang

My baby shot me down.. Känns nästan så iaf, jag är så trött idag, min rygg gör ont och ja jag kan gnälla mer men det ska jag inte, istället ska ja ringa ett uppiggande samtal och vänta på att min skatt ska vakna så ska vi handla, jag ska köpa en magnum gold mmm, testade det igår och den får ett ganska bra betyg av mig, den var verkligen guldfärgad också, undrar hur mycket konstiga ämnen den glassen är gjord på.. den glittrade till och med!

 


Kommentarer
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Shit, jag har typ fått ett magsår av denna jävla dag. Jag tror att jag får lägenheten, till och med för en hel del mindre än vad jag var villig att betala! Vill inte hoppas innan kontraktet är skrivet dock.Lägenheten ligger på andra våningen, utan hiss, vilket är det enda som känns lite jobbigt. Dock så finns ett cykelförråd så det funkar väl det med!När ska vi ses imorgon då snygging? Kramar

2010-05-18 @ 16:58:12
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Isabelle- Mamma till Elysia

Hahah samma här! Jag brukar också följa serie på E! den är ju asbra, , har dock missat rätt mkt, men såg i söndags när hon födde sitt barn, hon bara drog ut honom själv haha! O log o allt..snacka om drömförlossning!

Ok, men hur länge till tror du att du kommer amma då?

Jag ammade delvis och gav samtidigt ersättning (delade upp de) ända till månad 4 eller slutet på 5:e .. sen så blev de bara ersättning och mat :) kändes lite jobbigt samtidigt som en lättnad o slippa dra fram tutten här o där hehe

Jo pecis, sen så började pumpa vid 3:e månaden också! för ja märkte att hon började rata mjölken, men med flaska ville hon ha det.vart bor du förresten?kram!

2010-05-18 @ 20:59:09
URL: http://elysiasmamma.blogg.se/
Postat av: J o s e f i n e - mamma till Filippa

Haha ja ibland pirrar det. Hur länge har du och din man varit tillsammans? Kram

2010-05-19 @ 09:18:17
URL: http://kwamrak.blogg.se/
Postat av: Tova

Oh ja, tiden går LÄSKIGT fort!! Förstår vad alla menar nu haha. Hur gammal är din nu?

2010-05-19 @ 10:21:19
URL: http://trasslet.se
Postat av: Frida

tack! Ja tiden rinner iväg så snabbt att man knappt hinner med!

2010-05-19 @ 10:31:50
URL: http://fairfriday.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0