God kväll


Mina bloggisar. Idag kändes det väldigt lugnt i bloggvärlden, många av de bloggar jag läser har stått ganska stilla. En av mina favoriter var helt plötsligt lösenordskyddad, för andra gången! Jaja skitsamma. Jag sitter här och äter marabou mjölkchoklad, en hel chokladkaka har jag nyss tryckt i mig och det enda jag tänker är att jag vill ha en till.. Egentligen kanske jag borde göra sit ups eller nånting i den stilen men jag njuter hellre av en smarrig chocolat! Sluuurrp som Maria Montazami skulle sagt.

Kommentarer
Postat av: Tova

Haha, du är inte den enda som är choklad-beroende... Ammar du fortfarande? För det gör iaf mig väldigt hungrig, min aptit tycks nästan omättlig (i alla fall efter sötsaker...)



Åh ja, häng gärna på vid nästa träff! Det finns en facebook-tråd där du kan kika om du vill: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=114977711875293&ref=ts

Kramar

2010-05-26 @ 21:08:22
URL: http://trasslet.se
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Den är från the one and only H&M som vanligt! Finns i svart och nude ;) Ruskigt snygg, bara det att den är lite väl tunn så man ser konturerna av hela röven, men det är najs! Haha! När vill du get together?

Pusse

2010-05-27 @ 20:10:12
URL: http://mammafinni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0